Arama sonucu : 6821 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    cübbeli tarikat lar durmadan silahlanıyor dedi. cübbeli söyleyince olay oldu.

Zaten biliniyordu.

Belkide iyi olacak.

Batı ülkeleri din adamlarının elinden nasıl kurtuldu.?

Belkide zamanı geldiğinde tarikatlarla savaşıp, yenmemiz yada yenilmemiz gerekiyordur.

1980 den beridir, imam hatipler ve kuran kursları eli ile, hızla gençlerin kafasını tarikat zihniyeti ile dolduruyorlar. Her yıl sayıları artıyor.

Belkide tarikatlar ne kadar çabuk halka saldırırsa, o kadar bu ülke açısından faydalı olacak.

Ya kurtulacağız, yada 12 yaşındaki kız çocuklarıyla cinsel ilişkiye giren, fetullah gibi erkek çocuk sevgili edinmekten çekinmeyen tarikatlarin yönetimine gireceğiz.

Tarikatlar kazanırsa mevcut durumdan dahamı kötü olacak.?

Benim açımdan değil. Ben öylede böylede hep maymunlar arasında olacağım.

Dağ keçisi olmak, dağda gezip temiz hava almak, uzakları görmek, doğa ile başbaşa olmak.

---

Eğer öyle bir savaş olursa ülkeden ilk kaçacaklar kimler biliyormusunuz. İlk Yahudiler le siyasetçiler. Sonra, medya mensupları şu TV lerde gazetelerde seyrettikleriniz dizilerde filmlerde seyrettikleriniz.

Savaş bitince kim kazanırsa kazansın geri gelecekler ve sırtınızdan beslenmeye devam edecekler. Sizin çocuklarınız savaşta can verecek. Savaş öncesi yurt dışına kaçanlar, savaş sonrası geri gelip ölen kişilerin mallarını mülklerini sahiplenecekler. Kurtuluş savaşı sonrasıda öyle olmuştur. O savaşta asker olmayan yahudiler, şu an ülkenin zenginliklerinin sahibiler.

Tabi böyle bir savaş olursa.

Radikallerin yani tarikatlar ve mhp gibi partilerin karanlık yönde aktif olan gruplarının, halkın %10 u bile olmadığını düşünüyorum. Ancak akp sayesinde ön plana çıktıkları için kalabalık gibi görünüyorlar.

Laiklik için KENDİ İSTEKLERİ İLE meydanlara gösteri için toplanan milyonlara bakın ki sadece 1 tek ilde milyona rahat ulaşıyor.

Birde din elden gidiyor deyin toplanacak olan eğitimsiz, ezilmiş, kandırılmış olan kalabalığa bakın. Bu kalabalığıda Türkiyenin her yerinden otobüslerle toplarlar. organizedir gönüllü katılım değildir.

Bir tek ilde toplanan laikler, tüm Türkiyeden organize toplanacak radikal kalabalıktan daha fazladır. hemde çok daha fazla.

.
    Son düzenleme : alicemal; 12-09-2020 saat: 14:28.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •