TLMAN da idealist in veya hedef grubunun ne kadar ortaklığı olduğunu bilmiyorum. Ancak bildiğim birşey var Hedef grubu ve sahibi çok iyi bir borsacı. Borsadan bir sürü şirket toparladılar. Anlaşılan o ki şimdiki hedefleri TLMAN varsın olsun. Seyitler deki hareketler çok iyiydi. Şirketi çok güzel ele geçirdiler. Bunu MCT de de başardılar ve ismini İdealist danışmakinlık olarak değiştirdiler . Vs vs.
Şimdi gene yeni bir hareketlilik bar grupta. Seyitler kimya yı elinden çıkarma kararı aldı yanlış hatırlamıyorsam. Bu esnada da Seyitler in bilanço anlamında zaten olumlu gelişmeler sergilediği göz ardı edilemez. İlave olarak Seyitler in elinde önemli mikrarsa İdealist danışmanlık hisseleri var ve bunları halka açık hale getirerek satılabilir hale getirdi. Ufak ufak da satmaya başladı.
Şimdi yukarıdaki gelişmeleri ve ortamı şöyle bir yorumlarsak:
Öncelikle idealist için zaten şirketin kendi beklentileri olumlu. şirketin online data sağlayıcı tarafındaki verdiği hizmet ve gelişmeler oldukça umut verici ve Düşük sermaye ile zaten hareket etmesi muhtemeldi ve buna başladı. Burada ikinci bakmamız gereken nokta Seyitler in bu idealist satışlarından gelen para ile birlikte 9 aylığının oldukça süslü geleceği. Yani burada hem İdealist ve hem de Seyitler Kimya için oldukça iyi ve hareketli seansların yaşanmaya devam edeceğini düşünüyorum.

İdealist zaten önü açık bir şirket. Baksanıza Hedef girişim seyitler den vaz geçti idealist ten vaz geçmedi. Öte yandan seiytler kimya hem pandemi dönemindeki çalışmalarının pozitif olmasının yanında idealist teki olası hareketliliğin devamı sonrası iyi gelecek bir 9 aylık kar ( ki ben sermayeye yakın 9 aylık kar bekliyorum) ile birlikte hareketli seanslara gebe.

Yukarıdaki hareketlilik ile birlikte TLMAN da da Hedef Girişim grubu anlaşılan önemli Şeyler hedefliyor.

Not: bu yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. Sadece 30 senedir devam eden bir küçük yatırımcı muhabbetidir.

Saygılarımla.