bakan albayrak konuşmuş. Bu insanlarda nasıl bir ahlak anlayışı var, insanın aklı hayali almıyor.

aydınlık haberine göre, USD yi 7.20 den 5.95 e indirdik demiş.

Hiçmi utanma yüz kızarması yok. İnanılır gibi değil. Adam birde yüksek eğitimli gibi görünüyor.

Üşenmedim grafiğe baktım.

akp başa geçtiği yıl USD ortalama 1.60 TL.
Şu an 7.80 TL.

Emekli aylıklarını 1500 TL yaptık demiş.
USD yükselince her şeye zam gelmiyormu.? O zaman emekli aylığı ile alınan USD yi hesaplamak mantıklı.
2002 yılında emekli aylığı ile ne kadar USD alıyordun, şimdi ne kadar alıyorsun.

Simit hesabı yap. 2002 yılındaki aynı kalite simit olacak, pekmezli ve organik unlu. Şimdiki gibi katkılı ve şuruplu simit hesabı değil. Yine çuvallarsın. Fiyatları bilmediğimden hesap yapamadım. Bugün bizim burdaki en kaliteli denen, pekmezsiz, 2002 ile kıyaslayınca hemen kuruyan kötü undan yapılmış şuruplu şimit 1.5 TL. Bunun organik pekmezli organik unlu olanını almaya kalksan 6 TL derler herhalde oda bulabilirsen.

Aklı başında biri için bu hesaplara girmek bile utanç verici. Bu herifleri muhatap almak bile benim açımdan utanç verici.

Ekonomi ile alakalı diye bi bakayım dedim, bi kaç cümle okumam sinirlerimin oplamasına yetti. Devamını okumadım.