Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
Sayın elfidaa selâmlar,

Denge benim eski gözağrım. Borsa hayatımın en yüksek oransal karını bu hissede yapmıştım.

Raci Şaşmaz ın sirketi devir almasindan sonra surekli radarimda oldu. Sonra Raci kafasindakileri yapamadığı için apar topar hisseleri Uğur Bayraktar a devredince sirketin içi bosaltildi resmen. Faliyetsiz kaldi. 2 sene önce satilan istirakin parasi bile tahsil edilmemis baksaniza.

Ben bu sirkete artik batti gözüyle bakiyordum ama yeni alıcılar yeni bir hikaye yazmayami yoksa dalavete cevirmeye mi geldiler çok merak ediyorum.

Ama bu fiyatlarin şişik oldugu bir gerçek sizin de dediğiniz gibi. Bekleyip görelim.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba balıkadam

04.09.2020 tarihli şirket Yönetim Kurulu kararı uyarınca, Al Bawakir Konut A.Ş'nde bulunan %50.01 iştirak payımızın satışı konusunda, Al Bawakir konut A.Ş. ortaklarından Al Qaradawi ailesi ile görüşmelere ve Al Bawakir Konut AŞ'nin değerleme çalışmalarına başlanmıştır. (Bilanço degeri 42 milyon tl )

25.09.2020 tarih 2020/06 sayılı Yönetim Kurulu kararı uyarınca, İştirakimiz Toma Finance Ltd.' e ait Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi'nin hisselerinin, 21.12.2018 tarihli sözleşmeyle Cevdet Taşçeken'e satılması kapsamında, tahsil edilmesi gereken 52.251.100,- TL. alacağın 7 gün içerisinde Şirketimiz hesaplarına ödenmesi konusunda Cevdet Taşçeken'e Beyoğlu 18.noter kanalıyla 14043 Yevmiye nosuyla ihtarname gönderilmiştir.

42 +52 =94 milyon tl için aksiyon almışsın tamam güzel

kap bir açıklama

Şirketimiz A grubu imtiyazlı pay sahibi Sn. Erdal KILIÇ SPK'nun Pay Alım Teklifi Seri:II-26-1 Tebliğinin Madde 18/1-a bendine göre Pay Alım Teklifi muafiyetinden yararlanmak için 09.10.2020 tarihinde SPK'na başvuruda bulunmuştur.

mali durumum kötü muafiyet ver, 94 milyon tl alacak durumun var bekle 6 iş günü başvurma hakkın var spk ya

pay alımında geriye dönük 6 aylık ortalaman 3 tl çıkmaz

A grubu hisseler için devir fiyat belli degil kaça satıldı ses yok işlemler tamamlanmış ...

sözün özü şirket A grubu paylar hariç %94 halka açık hale gelecek denge Spk burda çok dikkatli olmak zorunda.