Açýkçasý ben erken seçime karþýyým, ve erken seçim baskýsýný muhalefetin yaptýðý en büyük salaklýk olarak görüyorum. Yahu bu adamlarýn ülkeyi toparlayabileceklerine inanýyormusunuz. Yada damadýn ekonomiyi. Gün geçtikçe daha da dibe batarlarken erken seçim þu anda bu adamlar için can simidi olur, hükümet her geçen gün oy kaybederken muhalefet ne diye erken seçim diye yýrtýnýr anlamýyorum. Sanki yangýndan mal kaçýrýyorlar. Ellerine ilk defa adam gibi bir fýrsat geçmiþ, sakin sakin izlemek dururken acele etmeleri yüzünden o fýrsatý da kaçýracaklar. Bugün seçim olursa Erdoðan her zaman ki gibi ilk turda alamaz ama ikinci turda allem eder kullem eder ipi göðüsler, ama bu seçim 2023 te doðal seyrinde yapýlacak olursa Erdoðan, Yýlmaz ve Çiller gibi barajý bile geçemez hale gelir. Abuk subuk bahaneler de üretemez, YSK ne yaparsa yapsýn bu defa kurtaramaz. Devletin bütün kurumlarý ve halkýn halen daha önemli bir kýsmý desteklerken muhalefetin erken seçim istemesi siyasi intihar olur diye düþünüyorum.