Alıntı Originally Posted by HEG Yazıyı Oku
Böyle şeylere çok takılmaya gerek yok...
Günümüzde internet ortaminda yazılmayan hisse yok. Önemli olan güç meselesidir.

Hisseyi yukarı süren Gedikten alan Amcanin, telegramda yada başka yerde yazacak kadar cahil olduğunu düşünmuyorum....

Dün zaten tarihi zirve kapanışını yaptık.(42.30la).

alım satım kararı herkesin kendi fikridir ama düşerken mal almak herkesin harcı değildir.. hisse 36 ya taban yaparken herkes biraz daha düşsün alicam dedi ( ben elimdeki nakitle almıştım ) hisse 42 oldu..

gram altında da ben 300 den alırken arkadaslarim 290 olsun alicaz diyorlardı hala alacaklar ;))

burdada hisse yarın bir gün düşerse alicaz diyenler gene pozisyona giremeyecek.. öyle hisse düşerken pozisyon açmak herkesin harcı değil.. o yüzden sürekli düşsün düşsün diye yazıp kötüyü çağırmaya gerek yok..
Hocam ben 36,8 ile girdim hisseye. Kredili maliyetim 38.1 . Düşmesini istememin sebebi kötüyü çağırmak değil. Hikaye belli ve varsayım da değil. Hiçbir şirkete ortak olurken bu kadar emin olmadım. Gelecek sene borçsuz, elinde çok değerli gayrimenkulleri olan bir Servet olacak. Elindeki 3.2milyarTL değerindeki arsa 500mTL gözükünce bilançoda bu hikaye benim başımı döndürdü. Hatta inanmadım başta. KAP haberi gelince rüya herhalde dedim. Paylaşımınızı geç görmemiş olsaydım belki de düşmesini bu kadar istemezdim ben de Ort. ne kadar düşükse o kadar rahat oluyorsunuz. Piyasa bunu 20 liradan fiyatlarsa 100k daha koyar 5 sene daha beklerim.(inşaat bittikten sonra satarsa daha uzun süre beklerim) Hani -mış,-muş mastarlarıyla oluşan bir hikaye olsaydı elim titrerdi bir senede %1000 primlenmiş bir hisseyi almaya. Ama bu servet içi geçerli değildi.

Umuyorum Avni Bey de dürüst ve şeffaf olarak şirketi yönetir ve bizler de mağdur olmayız. Çünkü bu paranın hiç olması riski sadece yönetim kaynaklı olur. Başka bir alternatif risk göremiyorum. Kur riski deseniz zaten mevcut konjonktürde elinde döviz olan için risk değil güvence. Benim göz ardı ettiğim başka bir risk varsa da öğrenmeye okumaya hevesliyimdir. Her zaman varsa karşı tez sunabilirsiniz.