Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
Gerçekten ne içiyorsunuz da bu etkiyi yapıyor merak ediyorum. Gerçi ülkede hala yüzde 25 civarı bur kesim sizinle aynı şeyi içiyor olmalı.

Birincisi ekonomimiz berbat durumda. Liyakat ve güven olmadığı için haftalık plan yapamıyoruz. Son 15 günde tedarikçilerden 3.fiyat değişikliği listesi aldık. TL fiyatlama haftalık bile yapılmıyor. Alakasız sektörler bile usd veya eur fiyat listesi hazırlıyor artık. Ülke dediğimiz şeyin bileşenlerinden birisi yerel para birimidir ya o işte rahmetli oldu artık. 3 ay valörlü olarak enflasyona şimdiden yüzde 10luk bir darbe geldi reel anlamda, Tüik ne açıklar umrumda değil.

En koyu akp sempatizanı çalışanlarım bile artık dış güçler yalanını yemiyor. Ben de artık bu iktidarın son aylarını yaşadığını düşünüyorum.

Ekonominin bu kadar boktan olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Böyle bir ekonomide iktidarın kalması imkansiz. Biraz klavye ve A Haber başından kalkıp gerçekleri görmek gerekiyor.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"%25 ve bir kaç ay" tespitiniz doğru çıkarsa not alıyorum bu sayfada herkesin önünde sizden özür dileyeceğim...