-
Ziraat bankası genel müdürü konuşuyor.
İnanılmaz.
Böyle bir adam nasıl oraya gelir inanılmaz. Buda müfettişlikten yükselme ve yanlış anlamadı isem Karadenizli.
Kamu şirketi, mafyanın kullandığı virgin adalarından gizli kredi veriyor. karamemetleri kurtarıyor.
Kurtarmanın ahlaklı yolu var. Stratejik şirkettir kurtarırsın. Karamemetlerden devlet adına satın alırsın ve kamuya açık yaparsın.
Karanlık iş ise virgin adalarından yapılır.
2008 krizinde Almanyada dünya şirketi Opel battı. Almanya tek kuruş vermedi, Opel 1 USD ye satıldı.
2008 krizinde İngilterede dünya devi Land Roverı üreten firma battı. İngiliz devleti tek kuruş vermedi, Hintli firma aldı.
2008 krizinde İsveç te Volvo battı, İsveç devleti tek kuruş vermedi, Volvo şu an Çin lilerin elinde.
TR de son beş yılda otomotiv şirketlerine kazançları azcık azaldı diye 20 milyar TL ye yakın belki geçen teşvik verildi. Bu halkın cebinden verildi. 20 milyon kişiye devlet açlık yardımı yapıyor denen ülkeden, halkın vergisi verildi. İsveçte, İngilterede, Almanyada aç aile yok.
TOGG a verilen ilk 45 milyon USD nakit ve devlet arazisini biliyorum, kalanı bilmiyorum.
du yaw, konuları karıştırdım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri