Originally Posted by
oyunagelenadam
Sayın. Abim 5.5 yılı aşkın elimde sasa var vet deftere bakınca pahalı duyuyor ama yatırımı bu deftere eklerseniz mesela bakkal hesabı .. yatırımdan kar edip etmeyeceği durumu bir yana pddd 0.15 lere düşüyor..yani şirketin kredisiz şekilde bu bünye ye eklenmiş yatırımını eklediğiniz de 8.5 milyar tl lik bir değer söz konusu oz sermayesinde..
Tuncay bundan dolayı diyor.. ben de hak veriyorum..benim ki bakkal hesabı..
Unutmayınız.. koç gibi dış bağlantı ve ortaklık kurma potansiyeli maalesef güçlü olamaz ama malûm sektöründe tek ve en büyüğü olacak..soda gibi düşünmeli..
İllere göre bakarsanız koç İstanbul ise sasa malatya dır an itibariyle..
Bir de unutmamak gerekir akepe yaşadıkça sasa çökmez..
Kabaca yazıyorum sonuçta yatırım ne yapacak kimse bilemez ama iki defa online katıldım çok umutluluar ve sektöre hakimler
SM-N935F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla siyasilerle kucak kucağa hiç bir şirlkete sıcak bakmıyorum...kamu hisseleri dahil...2023'de iktidar değişimi olursa, 10 yıl sonra bile tl olarak bu fiyatların altında olabilir...biz neler gördük bu piyasalarda...ortaya dökülecek çok kirli çamaşır var.
ha, her devrin adamları vardır..bir zamanlar doğan holding, hurgaz vs kraldı...sonra 10 yıl çöp seviyesinde işlem gördü hisseleri...bu devrin adamı da sasa nın patronu...keser döner, sap döner..gün gelir...hesap döner.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri