Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
şu anda orada olan 3-4 tane doktor arkadaşım var onlardan her yaz herşeyi dinliyorum başka ülkelerdende var yazları geldiler mi hepsinden ayrı ayrı o ülkelerin olumlu ve olumsuz yanlarını dinlerim
ama ben ingiltere veya japonyaya gitmeden bu iki ülkenin gıda ve ev fiyatlarını ülkemin ev ve gıda fiyatları ile yada asgari ücreti ve kişi başına geliri ile karşılaştıracak kadar salak değilim
hele bunu yaparken 69 ülke gezip 31 kitap yazan biri olarak bunu yapıyorsam başka bi amacım vardır.
yurt dışında kendi çapında gezebilen bi adamımdır ayrıca
ulan abd den ingiltereye mi atladın sen dur en eski nikini tahmin edeyim mandrake mi
bide g.t ahmet vardı bildin mi
ha bu arada mahsus sordum ingilterede asgari ücret kaç para diye ben kaç para olduğunu biliyorum kişi başına gelirin kaç doalr olduğunu da biliyorum ama sen 10-15.000 paund alan et süt yer diyince 68 ülke değilde benim gibi 69 ülke gezseydin yada 4 değilde 31 kitap yazsaydın etmezdin o lafı derdim
15.000 paund ha desene ingilterede kimse et yiyip süt içemiyor
ha Türkiyede kişi başı 28 kğ et tüketilirken ingiletere 80 kilo üstü et tüketilir
Türkiyede kişi başı 24 litre süt tüketilirken ingilterede kişi başı 100 kğ süt tüketiliyor bu inculuzlerin hepsi 15.000 paund üstü maaş mı alıyor sana göre
gez 69 ülke yaz 31 kitap benim seviyeme gel öyle tartışalım
ya bu adamlar salak ya beni salak yerine koymaya çalışıyorlar ben anlamadım
15.000 paund almayan et süt alamazmış adamalr et ve süt tüketimi bizim 4 katımız
ev ve gıda fiyatları 4 katımız olmasını tuhaf karşılıyor

gelince toplu okursun