-
Albul25,Cumhurbaþkaný mücahit Ören'e tüm çalýþmalarýnýzý yakýndan takip ediyor hayranlýkla izliyorum demiþlerdi ve sýrtlarýný sývazlamýþlardý yani demekki mücahit efendinin her yaptýðý gayri resmi ,nahoþ iþleri yakýnen izleniyormuþ hemde oldukça keyifle ve gurur duyarak bu yetmezmi..Bizlerin mazlum vatandaþlarýn konuþma ve dertlerimizi anlatma hatta itiraz etme,karþý çýkma,yanlýþ bulma,haksýzlýða,zulme,hýrsýzlýða,dolandýrýcýlýða, hayasýzlýða karþý durma müdahale etme hakkýmýz asla yok demektir..Örnek:Ben bir bankanýn müþteri temsilcisi çekeciðim yüklü kredi için rüþvet istediði için onu önce müdürüne sonra genel müdürlüðüne görevini yetkisini kötüye kullanýyor manasýnda sahtekarlý yapýyor diye þikayet ettiðim için ''Sahtekar'' kelimesinden dolayý hapis cezasý aldým üstelik savcý efendi beni bir dövmediði kaldý devletin memuruna sahtekar diyemezsin diye ama peki Sayýn Cumhurbaþkaný dikkat ediyorum neredeyse her konuþmasýnda rakip siyasilere karþý sahtekar kelimesini pek korkusuzca rahatlýkla kullanabiliyor..Þunu anlýyorum biz vatandaþlar susmalý ve haddimizi bilmeliyiz..Baþka bir örnek:1-2 yýl tedavi süreci olan çok riskli ve önemli çok aðýr bir rahatsýzlýk geçirdim ..Doktorum bana üç ayda bir kontrole gelecekin dedi ve ilaçlarýmý yazdý ardýndan ilave etti ilaçlarý muayene ücreti ödememem için aile hekimliklerinde yazdýrabilirsin dedi çünkü her ilaç (çok önemli pahalý ilaçlar) üç yada dört günde bitiyordu ..Aile hekimine gittim durumumu anlattým ilaçlarýmýn bittiðini söyledim baktý sen baþka mahallede oturuyorsun yazamam dedi halbuki onun baktýðý mahallede 2 yýldan fazla bir süre ikamet etmekteydimki jandarma ve polis merkezlerinde ikamet adresim mevcut güncellenmiþti ama sinirli bir yapýya sahip hekim hanýma gelde derdini anlat yazamam diyorda baþka birþey demiyor..Ama ben ýsrarla bekliyorum bu arada bir eczacý kalfasý geldi onlarca recete attý önüne abla patron dediki bu ilaçlarý hemen yazsýn o da hemen yazýyorum dedi arkaya döndü beni gördü sen ne bekliyorsun burda defol git demezmi bende öylemi hanýmefendi demekki iþine geldiklerine ilaç yazýyorsun tama gidiyorum ama seni saðlýk bakanlýðýna þikayet edeceðim dedim hýzlý bir þekilde kapýya yöneldiðiðim sýra arkamdan koþtu ve bana hakaretler,küfürlerle birlikte birde müslüman geçiniyorsunuz pis sakallý suratsýz herif ben sana göstereceðim dedi ..Ben çýkýp gittim baþka bir özel saðlýk hastanesinde doktor bey ile görüþüp ilaçlarýmý yazdýrdým ve bir daha o aðlýk ocaðýna gitmedim..Aradan bir yýl geçti bir arefe günü akþamý kolluk kuvvetleri beni evimden alýp nöbetçi hakimliðe götürdü ne olduðumu anlayamadan meðer saðlýk ocaðýnýn hemen yanýnda adliye binasý var oradaki hakim ve savcýlar hepsi hekim hanýmýn tanýdýðý dostu arkadaþýymýþ (Gerçek adaletli dürüst Allah'ýn hoþnut olduðu yoldan ayrýlmayan hakim ve savcýlarýmýzý tenzih ediyorum) rica etmiþ bana dava açmýþ kendi çalýþma arkadaþlarýndan bir çalýþan bir hemþire iki aile hekimini yalancý þahit göstermiþ bana sayfalar dolusu iftiralar atmýþlar iddialarda bulunmuþlar orada kan gövdeyi götürmüþ arbede yaþanmýþda bir tek benim haberim yok ama ne hikmetse bu arbede olmuþ ama 50 metre yakýnda poli karakolu var ama poli çaðýrmak akýllarýna gelmemiþ hatta dibinde adliye binasýndaki polisleride çaðýramamýþ maðduriye haným neyse sonuç olarak mahkemede hakim efendi benim ifademi almadan cezamý kesti 11 ay 20 gün neden beni dinlemiyor ifademi almýyorsunuz diye sordum hakime o da'' senin vereceðin ifade benim kafamdaki düþünceleri deðiþtirmez'' dedi ve sonrada avukat istermisin diye sormadýklarý halde ceza tutanaðýna ''avukat istermisin diye sorduk ama sanýk avukat istemedi savunmamý kendim yapacaðým dedi'' diye not düþtü ön yargýlý hakim efendi..Hangi akýllý insan böyle kumpasa getirilip suçlanýyorken avukat istemez savunmamý kendim yapacaðým derki belliki buradada hakim efendi bizi naif gördü ya acýmadan,merhamet etmeden ahmak yerine koydu..Ne olduðumu anlayamadan haklý olduðum halde iftiralarla haksýz duruma düþürülüp hapis cezasý aldým derdimi anlatamadým kadim dost bir savcýnýn dediði gibi kumpaa getirildim peki bu þimdi gerçek ,hakkaniyetli,adaletli,adil bir yargýlamamýdýr..Sen kalkýp hala ''Adalet mülkün temelidir'' diye nutuk ataran o zaman sana hadi ordan hadi ordan derler.......Türkiye benim ülkem baþka gidecek yer yok ama .........................................?Ýþte amasý var, Allah yardýmcýmýz olsun..Ýnþha Allah ..Amin.. Baþýnýzý aðýrtým kusuruma bakmayýn lütfen..
Son düzenleme : wise stockbroker; 10-02-2021 saat: 13:52.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri