Dostlar...Ben hissenete yazan herkesin egrisi ile dogrusu ile bir değer olduğuna inaniyorum..Hatalar olmadan doğrulari bulamayiz..Hisse nette cok guzel temel analiz yapan insan var..ben gecmisten buyana cok faydalandim..(tasidigim her hissenin mümkunse 3 yillik verilerini okurum benimkiler ile kiyaslarim) tabi hisselerin prim.yapmasi icin bircok faktör gerekiyor..Ama son 6 ayda piyasa temel..bilanco..teknik esasindan tamamen ayristi...öyleki xu100 neredeyse xu30 u gecme duzeyine geldi...ve bircok hisse beklentisiz hali ile 10 a katladi..(burda en azindan bir sebep var idi yukari yaptiginda) bu baglamda glryh ve rtalb da artik neredeyse dip olusumunu bitirdi veya tamamlamak uzere.ama sirket yatrimci bazinda cok ayip ediyor.(bölünemedi biturlü vs )..Haliyle bizleride gerdi...Sn hayek gecmiş sayfalarda bilgilerinizden faydalandik..tesekur ederiz.Lakin herkes belli bir amac icin burda..Kar Etmek..Bazen gerginlik ve tartisma olmasi dogaldir..Uzaklasmaya sebep olmamali bence..Iyi bir haftasonu dilerim..Selamlar.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.