Alıntı Originally Posted by abc1980 Yazıyı Oku
Sayın HKM , piyasalarda kesin diye bir şey yoktur sadece öngörü vardır . Piyasalarda olmaz , olamaz diye bir şey de yoktur . Herşeye ihtimal var. Türkiye de dahil olmak üzere dünyada bu kadar yoğun ekonomik ve siyasi belirsizlikler , sıkıntılar olmasına rağmen dünya borsaları rekor üstüne rekor kırıyor . Ne komik değil mi ?

Dünya merkez bankaları teşvik paketleri için para üstüne para basıyor . Dünyada inanılmaz bir dolar bolluğu olmasına rağmen Altın ve gümüş fiyatları NAKAVT . Ne komik değil mi ?

Ne olduğu belli olmayan sözde bir para birimi geliyor ve bütün dikkatleri üzerine çekerek borsada dahi 10 yılda kazanamayacağınız parayı size sadece son 1 sene içinde Bitcoin kazandırıyor . Ne komik değil mi ? ŞAKA gibi ...
Bunlara tek lafım yok.Benim karşı çıktığım bitcoini altına alternatifmiş gibi pazarlamaları,yahu biri 4000 yıllık değişim aracı diğeri 12 yıllık,paradıgmaları alakasız her şeyleri farklı,bizi salak yerine koyup kafamıza bu saçmalığı işlemeye çalışıyorlar,ben buna cidden kızıyorum.Yahu bitcoinin borsayla ,dolar endeksi ile euro ile pirinç ile buğdayla kahve ile ne kadar alakası varsa altınla da alakası o kadar.Direk bitcoin digital altındır falan diye pazarlanmasını normal bir insan zekasına hakaret gibi algılıyorum cidden.Bu kadar saçmalığa dayanamıyorum valla.