Alıntı Originally Posted by lipsoss Yazıyı Oku
Sosyal medyada jantsayla ilgili yorumlari okuyorum sebebide suanda logoyla ayni hikayelere sahip olmasi.

%700 bedelsiz + temettu.

Bizimki %300+ temettu+en buyuk istirakini kendi bunyesine katacak. 7 nisanda genel kurul.

Allah askina biz gecen cuma bistin en cok dusen hissesi idik.

Ayni hikaye jantsada 5 gunluk tavanla sonuclandi.

Sirketimiz yazilim sirketi, hatikalar yaratiyor ama tahtaci ve spegimiz 90 model. Gunumuz yatirimcilari hedonist arkadaslar.

Kucuk yatirimcinin anasini belliyerek, yada aman bizi diger hisselerle karistirmayin, hissemiz hakettigi degerden fazla olmasin algisiyla gelmez gunumuz yatirimcisi.

Patron ilk unicorn olan yani milyar dolarlik olan yazilim sirketi olacaz demisti. Bu gidisle zor. Odu patliyor yahu. Birakin yurusun hisse.
olacak inşallah , bol bol fırsat veriyor , gelin binin bu gemiye diyor , kaçmasın bu tren diyor , sonra kafanızı duvarlara vurmayın diyor . son gülen iyi güler diyor . torunlarınıza ah ne fırsat kaçırdım diye değil , ne zengin oldum beeee diye masal anlatın diyorrr . aama gözü kör kulağı sağır , eli korkak , parası kıymetli , üç kuruşa tamah edenlerin bunu anlaması mümkün değilll.
AMA SAKIN YATIRIM TAVSİYESİ OLARAK GÖRMEYİN , BANANE SİZİN KADERİNİZDEN .