Alýntý Originally Posted by Webster Yazýyý Oku
Peki fuatim beyin firtinasi yaparsak
Bu adamlar temettu dedi
Hisseyi neden bu kadar dusurmek istedi
Hemen hemen yariya
Sence bunu neden yapmis olabikirler
Yönetim Kurulumuzun 17.03.2021 tarihinde aldýðý karar ile; 2020 yýlý kar daðýtýmýnýn ekli tablolardaki gibi gerçekleþtirilmesi ve nakit kar payý daðýtýmýna iliþkin ödeme takvimi belirlenmesi konusunda yönetim kurulunun yetkilendirilmesi hususlarýnýn Genel Kurul'un onayýna sunulmasý kararlaþtýrýlmýþtýr.
Saygýlarýmýzla.

doðru temettü verecekmiþ takvimi belli olacak.

bilemiyorum üstad.

Genel kurulda sorulmasý gereken en önemli soru,
kucukcalik pay satmayacagim demesine ragmen neden pay satti?

lattedenborsaya diye bir blog var, orada gördüm. buffet þöyle diyor:

"Ýþletme dünyasýnda, kötü haberler genelde ard arda gelir: Eðer mutfaðýnýzda bir hamam böceði görürseniz, bir kaç gün içinde akrabalarý ile tanýþýrsýnýz"

pay satýmýndan sonra biz de akrabalar ile tanýþtýk. o noktada uyanýp haydi eyvallah demek lazimdi. bir hissenin patronu mal satmamali hicbir kosulda. mal almalý. bu benim icin ders oldu. ustelik crfsa'da 2,5 milyon lot satacagini bile bile salak gibi kaldim. burada ayni hatayi yaptigima inanamiyorum.
sonra...
hissede 4 taban gunu neler oldu bunlarin arastirilmasi lazim. üzerine bu kap'in gelmesi, bakin biz sattik ama neden sattik demek icin olasi arastirmadan kacmak. baska bir sey degil.

aslinda neden belli, hisse bir senede korona öncesi 10 lira iken olmuþ 80 lira
ana pazar, temettü, togg vs. derken coþku anýnda endeksi de fýrsat bilip malý býraktýlar.
%800 kime kime veriyor, böyle bir para yok.

ins kisa surede toparlanir ama ciddi kan kaybetti, lot lot diyoruz, bu hissenin lotu bir senede mi 1,6 oldu? bundan once 1,6 degil miydi, niye ucurmadilar 150lilere diye dusunmuyor da degilim...