-
Viopla ilgisi olmasa da bu baþlýkta Sn Abka tarafýndan yazýldýðý için bir olayý tekrar hatýrlatma gereði duydum.
Sn Abka Didim belediye baþkaný ile ilgili aslý olmayan pisliðe batma konusunda yazý yazmýþ, ben de bunun doðru olmadýðýný, kaçak yapýlan bir otelin yýkýlmasýný engellemek için çamur atýldýðýný yazmýþtým. Bu çamur atma iþinin taþeronluðunu da iki gazeteci müsveddesinin yaptýðýný yazmýþtým. Bu zibidilerin iþ üzerinde yakalandýðýný gösteren yazý aþaðýda.
"Didim belediye baþkanýna kumpasýn görüntüleri çýktý! Baþrolde yandaþ Süleyman Özýþýk
Didim Belediye Baþkaný Ahmet Deniz Atabay’a karþý operasyon yürüten Özýþýk kardeþlerin Didim’deki baðlantýlarý ortaya çýktý. Sosyal medyada yayýmlanan videoya göre Mehmet Özýþýk ve yandaþ gazeteci Süleyman Özýþýk’ýn baðlantýsý kamuoyunun yakinen tanýdýðý kanun dýþý otelin sahibi Ahmet Orak çýktý.
Aydýnlife’ýn haberine göre; Didim Belediye Baþkaný Ahmet Deniz Atabay’a yönelik algý ve iftira operasyonu yürüten Özýþýk kardeþler, Baþkan Atabay’ýn geçit vermediði kanunsuz otelin sahipleriyle görüþürken yakalandý. Efe Torunu isimli bir sosyal medya hesabýndan paylaþýlan görüntüler kirli tezgahý ortaya çýkarttý. Yayýnlarýnda Ahmet Orak’ý tanýmadýklarýna yönelik þerefleri, haysiyetleri üzerine yemin eden Mehmet Özýþýk’ýn kanunsuz otelin sahibi Ahmet Orak ile can ciðer kuzu sarmasý denilebilecek görüntüleri bu kadar da olmaz dedirtti.
Didim Belediye Baþkaný Ahmet Deniz Atabay’ýn kanunsuz olmasý gerekçesiyle geçit vermediði yasadýþý otelde bir araya gelen Özýþýk kardeþler ve Ahmet Orak’ýn, Didim Belediye Baþkaný Ahmet Deniz Atabay ile ilgili kurulan kumpasýn detaylarýný konuþtuklarý iddia ediliyor.
KIRMIZI ÇANTADA PARA MI VARDI?
Didim’de Ahmet Orak’a ait, rant oteli olarak anýlan Maril Resort Otel’de bir araya gelen Mehmet Özýþýk, yandaþ gazeteci Süleyman Özýþýk ve Ahmet Orak’ýn Baþkan Atabay’a yönelik kirli senaryoyu sürdürme konusunda görüþtükleri, arabaya konan kýrmýzý çantanýn içinde de para olduðu iddia ediliyor.
AYDIN LIFE GENEL YAYIN YÖNETMENÝ ARÝF KUNUR’A ÝFTÝRA ATMIÞTI
Mehmet Özýþýk yaptýðý yayýnlarda Aydýn Life Genel Yayýn Yönetmeni Arif Kunur’a da iftira atmýþtý. Yayýnlarýnda gazeteci Arif Kunur’a çamur sýçratmaya çalýþan Özýþýk’ýn görüntüler sonrasý nasýl bir açýklama yapacaðý merak ediliyor."
Bu yazýyý neden mi yazdým? Ülkenin mafya-hükümet elinde ne haline getirildiðini ve Özýþýk kardeþlerin ne olduðunu göstermek için. Bir de araþtýrmadan, 3-5 þeref yoksununun lafýna güvenerek bir insanýn suçlanmamasý gerektiðini göstermek için.
Bu arada Sedat Peker'den maaþ alan AKP milletvekili olduðu (Ben demiyorum Ýçiþleri bakaný söylüyor) ve isminin M.K. olduðu ÝDDÝA ediliyor.
Hürriyet gazetesine baskýnýn AKPli milletvekili ricasý ile Sedat Peker tarafýndan gerçekleþtirildiði ÝDDÝA ediliyor bizzat Peker tarafýndan.
Ülke ne hale getirildi. Durmak yok, rezilliðe ve fakirleþmeye devam.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri