Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
Hele bi başa geçsin bakacağız. İktidarın tadını aldı mı onu kaybetmemek için neler yapar göreceğiz. Şimdilik 10 oyu var iktidar zor yazıp duruyor. İktidarın kaymağına bi kaşık daldırsın sonra konuşalım.
Abicim başa ben geçmiyorum yaw. Seçimler ve ülke yönetimi aklınıza gelmeyecek ve kimseyi ihya etmeyecek bişey olacak diyorum.

Yaw ben geçmişte tanıdığınız hiç bir kimseye benziyormuyum.? Her hangi bir kalıba uyuyormuyum.? Geçmiş tecrübelerinize dayanan kalıplara koymayın beni diyorum.

Tabi siyasilerde başa geçmeden aynı yalanları söyleyip başa geçince gerçek niyetlerini hızlı zenginleşerek gösteriyorlar. Sistem namusluyuda namussuz yapacak kadar gelişmiş ve her yeri kaplamış. Şimdi ben farklıyım deyince kaç kişi inanır önünde taze tayyip örneği varken.

Benim delilimde var. Nauru devlet başganı emenike sürekli kapımda. Gel bizim ülkeyide yönet, sen efsanesin başkalarına benzemiyorsun deyip duruyor.

Durun yaw.
Ben muhtarlık seçimine oy istiyorum. Gaza gelince bunu unutmuşum.

Önce muhtarlıkta yapacaklarımı göreceksiniz, sonra ilçe belediye başganlığı, sonra il belediye başganlığı. En son ülke başganlığı, sonra mecburen gezegen ve güneş sistemi başganlığı. Gören insanlar, ülkelerini yönetmem için beni çağıracaklar.

Yaptıkları ile muhtarlıktan Tunceli belediye başganlığına çıkan adama kimse hırsız yada sapıttı diyebilirmi.?
(Aslında ben "naapıyon lan, daha yeni belediyenin başına geçtin" demiştim öhhö. İlk iş olarak Tunceli ismini değiştirmeye kalkmıştıda. Önce bi şehri ve halkını düzelt, herkes iyi hale gelince sonra gerekiyorsa İsme sıra gelir.)