Alıntı Originally Posted by Garavelusta Yazıyı Oku
https://solutionsreview.com/identity...ess-management

Pam pazari icin 2021 Gartner magic quadrant raporu yayinlandi. İyi haber su; Hitachi ve Manage Engine gibi guclu rakipler quadrant disi kalmasina ragmen neyse ki Krontech hala “niche player†olarak yerini korudu.
Nispeten kotu olabilecek kismi ise niche player quadrantinda 2020 raporundaki bulundugumuz yerden daha asagi kisimda konumlandirilmamiz.

Ama genel olarak rekabetin bu kadar yogun oldugu bir pazarda hala ilk 10’da yeralmamiz( Thycotic, Centrify birlesmesinden sonra ilk 9’da) hala umit oldugunu gosteriyor.

Hayirlisi olsun diyelim
Cok tesekkurler, ben de uzun zamandir ara ara ne zaman yayinlanacak diye bakiyordum.

Yazdiklariniza ilaveten, raporda gecen 2 onemli pozitif ifadelerini aktarayim (negatifleri yazmiyorum su an)

1- SQL filtreleme ve data-masking kontrol konularinda diger PAM sirketlerinden daha otede.

Krontech goes further than other PAM vendors by supporting extensive SQL filtering and data-masking controls for monitoring and controlling privileged database access.

2- Diger PAM sirketlerinden farkli olarak, Krontech, coklu-kiralama ozelligi gelistirmistir. Bu, Vodafone ile yaptigimiz anlasmadaki gibi, bir sirkete, baskalarina PAM kiralama/kullandirtma imkani taniyor.

Service provider offering: Krontech has developed a multitenancy feature for its solution that it offers directly to customers, in contrast to other vendors. This gives service provider customers the ability to provide PAM as a service for various groups requiring PAM services, inside or outside a company, but with isolation established between those groups.

Dediginiz gibi rekabet buyuk. Yatirim tavsiyesi degildir

Yatirim tavsiyesi degildir