Nottur...
 Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
Sizde benim gibi eskilerdensiniz (şuan yeniyim[emoji846])ve geçmişte bilgi paylaşımı olarak burada çok katkınız oldu. Benim burada ki serzenişim spek ile iş tutan (benim gördüğüm, yaşadığım) şirket yetkililerine. 2016 daki sermaye tavanı düzeneğini biliyorsunuz, kurumsal bir şirketin yapacağı bir hata asla değil. Sayın volna nın ve birçok arkadaşın fikirleri, şirkete serzenişleri geçmiş forumda var.

Sizde benim gibi uzun sürüneni 9-10 yıldır buradan tanıyorsunuz. Geçmiş dönemde 3 şeritli bilmem ne muhabbeti ile milleti keklediler. Şirket en karlı bilançoyu açıklandığında 36 TL den tabana verdi bu ş.sizler. 2009-2010 da 54 TL yi gördü rakam olarak, ondan sonra 10 yıl boyunca 60 rakamını geçirmedi hırsızlar..Asels 3 TL den sonra, 3-4 kez bedelsiz bölündü, bugünkü bölünmemiş fiyatı 900-1000 TL ye gelir.(örnek verdim, tabiki asels le kıyaslamam)

Daha çok yazacak şeyim var ama burada paylaşmayacağım. Bana özelden yazan kendini Alarko bayi olarak tanıtan biri oldu,(bence uzun sürünen o, başka hiçbir yerde yazısı yok hatta forumda yok, nicki ADABEYİ) spekülasyona girer diye yazmadım. Biraz daha geçsin size onu özelden göndereyim. O kadar öfkeliyim ki anlatamam....

Başınızı ağrıttığım için özür dilerim. Saygılar...

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...