Saçmalama konusu senin ifaden takdir etmesemde saygı duyarım Amerika konusunda ifadelerine katılıyorum az bile demişsin şirkette yatırımım olmadığı konusunda %de yüz düşüncen yanlış çavuşoğullarını aklamaya çalıştığımı düşünmen yanlış ben hakim değilim devletin makamları varken benim haddime değil bu ülkede devletin bilgisi olmadan simit bile satamazsın düşüncem çavuşoğulları ile ilgili değil kanunlar ve yönetmeliklerle ilgili olması ve tescil edilmesi gereken işlemler yapılması lazım kaldıki bana inancın yok yine saygı duyarım ben şirkette pay sahibiyim ve çavuşoğulları kadar payım olmasada payım kadar hakkım var onların olduğu kadar haklıyım gerçekler çavuşoğullarının burda suçlanması veya aklanması değil adaletin işine bizim müdahele etme hakkımız yok suçluysa uzanlar bezmenler ipekler gariboğulları horzumlar kastelliler ve niceleri suçlarının cezasını çekti eğer sıra çavuşoğullarındaysa kendileri uyarılmış olmalı ben haklıyım para bende istediğimi yaparım mantığıyla hareket ediyorlarsa örnekleri ve belgeleri ve sonuçları bende var olduki ısrarları ve niyetleri kötü ise sonuç değişmez ben bunu yıllardır yaşıyorum 30 yıl dile kolay gerçek dediğimiz elimizin altında olan ve elimin altında olmasada bir gerçek var oda pay sahibiyiz mülkiyet hakları anayasal güvence altındadır ne düşünürsün bilemem ama ifade özgürlüğü sınırlı düşünce özgürlüğü serbest düşüncelere kimse müdahele edemez insanın kendinde saklı kalır düşündüklerimiz bize herşeyin doğru olduğunu hata yapmadığımızı haklı olduğumuzu diretir gerçekler karşımıza çıkan insanlarla yön değiştirebiliyor ve tecrübeler insanlara göre yön bulmaz.