Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
Bak koçum...

1. Yaşça senden büyüğüm, 1967 doğumluyum ben...

Ama buna rağmen delikanlı demene bir şey demeyeceğim, bunu iltifat olarak kabul ediyorum...

2. Taner veya bir başkasını gizli takip etmiyorum. Yedek hesabım var benim. Arada bir bakarım neler yumurtluyorlar diye.

Çünkü ikisiyle de karşılıklı birbirimizi engellemişiz.

3. Tıp Fakültesine 1984 yılında Türkiye 250.'si olarak girdim...

4. Üstelik ekonomik sebeplerle dershaneye bile gidemedim ben...

O yıllarda TIP 1 numara idi. 90'lı yıllarda bilgisayar ve elektronik TIP'ı geçti...

2010 sonrası TIP tekrar 1 numara oldu...

5. Altı doktor yakını olan biri bu şekilde yalan yanlış bilgilerle konuşmaz...

Demek ki fazla yakının değilmiş bu doktorlar...

Ya da fazla doktor yakının yokmuş demek ki...

6. Ayrıca fazla doktor yakınının olması övünülecek bir şey değildir...

Sadece doktor olamamanın verdiği bir eziklik belirtisidir.

7. Bir de Tofaş için 40'tan shortlamaya başladığımı söylemişsin... Bu yalan...

Geçmiş gönderiler var, geçen ayı tarar bulursun...

Gundwane vermiş zaten alıntıları...

45.70 'ten ilk kademeyi vurdum, sonra 3 kez işlem yapıp maliyeti 49.70'e kadar çıkardım.

30 Eylül'de de 52 ve 53'ten shortladım...

Bunları twitterden vermiştim, beni takip ettiğin için bilmen gerekir. Aç eski gönderilere bak...

Bu arada şunu da ekleyeyim, bazı yavş.klar gibi tweet silmem ben...

8. Son olarak; hala BIST konusunda kendine güveniyorsan hodri meydan...

Maçan yemiyorsa sesini keseceksin yiğidim...

Bik bik etmeyeceksin...

Yanlış yere tezgah açıyorsun...

Hadi şimdi yallah...
EL CEVAP:

1-Yaşça büyüksün delikanlılık senin olsun...Bana ''nuru mütecessim gibi ağaran saçlarım'' yeter.

onlar tecrübe ve efkarın tecellisidir.

2-TANER-KÜRSAT VS. bu 2 arkadaşı 15.000 takipçinin nazarında İTİBARSIZLAŞTIRMAK ve İDDİALARA cevap verme şansları yok iken(sayfan kilitli çünkü) ısrarla bunu yapmak adil değil.Arkadaşların haberi bile yok.Taneri ben de eleştirdim ama kendi kapalı sahamda değil.

3-Sana bir şeyler veren ve belkide borsa kariyer basamaklarında ilerlemeni sağlayan HİSSENETE çöp dediğini bizzat gördüm.Bu burada yazan herkese haksızlık ve hakarettir ve yazılanları TEZYİF ETMEKTİR.

4- Gelelim senin güven kaynağın olan ve kişileri küçük görmenin temel sebebi olan TIP meselesine:
Bunları ayrıntılı açıklamak abes ama karşımdaki taş atarken gül atacak değilim:

ÖYS 1996 DA İLK 1.000 girdim. Ailemin tıp ısrarından dolayı 1997 DE tekrar girdim,ham puanda yani orta öğretim başarısı HESAPLAMANMADAN ilk 200 girdim. ama 2 . yıl ara vermeden girdiğimden OBP yarı yarıya düşerek yani +30 puan benden keserek yerleştirme yapıldı ve 1997 de erciyes tıpa girdim.

Normalde hacettepe ing. tıp ama puan kırılınca beni 5.000 sıralamada itti. 0RJİNAL BELGE ELİMDE EĞER BU KONUDA BENDEN ÖZÜR DİLERSEN BELGEYİ NET OLARAK TÜM FORUMA VEYA SANA GÖNDEREBİLRİM.
o belgenin bana ait olduğuna dair(bunun hiç bir şüpheye gerek kalmayacak şekilde ispatlanması için) ne yapılması gerekiyorsa da sen söyle ben yapayım..

ÖSYM(bilkentten) alınan orjinal belgedir.

onun için bana TIP,KAZANAMADI VE EZİKLİK VAR DEME..(20 yıldır forumdayım tıp ile ilgili maceramı ilk defa anlatıyorum)..senin tezyif edici sözlerin olmasa yine yazmazdım.

AİLEDE 6 TIPÇI VAR DERKEN. tıp kazanmanın o kadarda matah bir şey olmadığını ve senin mütekebbir yapının sebebi olan yere temas ettim.

nicelerini gördüm.TIPI elinin tersiyle itenleri..HA ŞUANDA TOPLUMDA İŞ GÜVENCESİNDEN DOLAYI TIP EN ÇOK TERCİH EDİLENDİR..ORASI DOĞRU..AMA İLK 1.000 VEYA İLK 5.000 E GİRENLERİN HEPSİ tıpı tercih etmez..
5-İDDİA KONUSU SAÇMALIKTIR.şizofrenik bir yaklaşım olur.biz çocukken bunu yapardık.

yılda bir kere hisse alırım.onuda forumda paylaşırım ama sessizce beklerim.hayatın belirsiz olduğunun farkında olarak ASLA ISRAR ETMEM..BU piyasanın fıtratına terstir...

tarihler şöyle: 10 agustos 2020 ve 21 eylül 2021...o zaman yazılan mesajlar alttadır...6 ayda %50/70 kar hedefi olan için güzel.

işte alım yapılan yerler..kırmızı oklar..asla ısrarcı olmam.bu hata OLUR. senin gibi bilgi sahibi ,aralarında senden çok daha zeki kişilerin olduğu bir cenah,onbinler sana ters poz. almışken...nasıl emin olunabilir..benimkisi %51