Bizim siteyi 2019 Eylüldeki depremden sonra ağır hasarlı diye zorla boşaltıp yıktılar, halen kentsel dönüşüm için uğraşıyoruz. Diğer taraftan ise DASK hiçbir ödeme yapmadı, belediyenin söylediği hasarı reddetti. Tüketici mhkemesine gitsem mi filan internette araştırayım derken aşağıdaki olaya rast geldim. Bence kimse daska güvnmesin....
24.01.2020 tarihinde Elazığ depreminde ağır hasar alan askı kodu 2ZYSH olan Elazığ Rızaiye Mh. Kıbrıs Şht. M. Güçlü sk. No --/3 DASK poliçesi yapılı olduğu halde dosya hasarsızlık olarak kapatılmış ödeme yapılmamıştır. DASK' a itiraz ettim cevap vermediler, CİMER ® 'e yazdım umursamadılar sanki ben yardım istiyorum da vermek istemiyorlar.
Ben sadece sigorta yaptırdığım evimin ağır hasarından dolayı hakedişimi istiyorum koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devletine bağlı DASK kurumu ödeme yapmayarak beni mahkemeye gitmeye veya vazgeçmeye zorluyor. DASK kurumunda görevini düzgün yapmayan beni mağdur eden kim varsa hakkımı helal etmiyorum.
Sigorta eksperi no: **/3 ü hasarsız yazdığı için dosya kapanmış bize bu sebepten dolayı DASK ödeme yapmadı mağdur olduk
Bina ağır hasarlı olduğundan mühürlenerek depremden sonra il özel idaresi tarafından yıkıldı
https://www.sikayetvar.com/dask-doga...mu-magdur-etti
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri