Originally Posted by
nosfecagri
Evet svg. oyunagelen, trend takibi için öyle. Biliyorsun hisse portföyüm de var, orada sana benzer mantıkla takip ediyorum.
Ancak viop da gün içi scalp oynuyoruz, tam tersi mantıkla hareket yakalamaya çalışıyorum. Daha zor ama tutturursan daha kazançlı.
Yani iki mantıkla da işlem yapıp riskimi azaltmak istiyorum, piyasa yatayken biri trend iken biri getirsin şeklinde.
Trend piyasada scalp sistemler zarar eder ve bu çok normal beklenen bir durumdur, eline matkap alıp bununla neden çivi çakamıyorum demek gibi bir şey. Ancak piyasa genelde yataydır ve iyi kodlanmış bir scalp sistem size günlerin %70 inde güzel getiri vadeder, kalan günlerde ise stopları kar alları yakın tutman ve yine koda trend nedir ne zaman trenddir anlatman gerekir.
Benim toaso short denemem o anlamda hatalı değildi sisteme uygun, stop da sisteme uygun, tekrar poza girdim o da sisteme uygun. Bu poz da zarar edebilir ve çok normal.
%100 ile işlem yapan varsa burada, çıkartsın koysun ekstreyi biz de olaysız dağılalım, mümkün değil...
Yer İmleri