Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
esasinda alacaktim ama aileden bir iki arsa daire falan olunca daha fazla ustune eklemek istemedim

butun yumurtalari ayni sepete koymak istemedim. ABD deki butun param SP500 index fonunda

isler iyi giderse ABD de bir depo yada ticari bir mesken alip kiraya verip TR ye donmek istiyorum ama su dolarin global olarak degerinin asiri dusuklugu beni kaygilandiriyor

Yani ABD den dolar cinsinden kira gelirimle TR de ileride zorluk cekerim gibi geliyor. TR de dolar enflasyonun cok gerisinden geliyor. Bu kadar cok dolar basilmasi ve petrol ile dolar arasindaki baglantinin gittikce zayiflamasi baska bir sebebi

TR den daha fazla gayrimenkul almak olmaz, butun para ayni yerde durmasi cok riskli. Peki naapicam benimde kafam karisik

Istanbul altin gibi yer tamam dogru ama ben Istanbula degil Ege de bir yere tasinicam buyuk ihtimal. Emekliligimde soyle rahat sessiz bir yere tasinmak istiyorum. Hicbir Amerikalinin yada yasli kadinlarin ugramadigi bir yer olmali. Hep Turk olmali cevremdekiler. Oyle bir sahil kasabasi ariyorum
Özet: istanbul bedava, çok ucuz ve fiyatlar katlayacak ama fiyatların çok uçuk olduğu ABD'den gayrimenkul almayı tercih ederim...

Kardeş 3 cümlen de birbiri ile tutarlı olsa dişimi kıracağım...
😂😂😂😂😊😊
Komiksiniz....

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.