Originally Posted by
neva91
Ben AKSEN'de devamım hala. ADESE'de ise daha önce son çıkışım 2019/eylül-ekim gibi idi. 3 defa girip çıkmışlığım vardı. Ama Fiyatı şu an 2014'lerden daha düşüktür büyük ihtimal. O kadar potansiyelli bir şirketti ama maalesef yönetim hep dolandırıcılardan oluşuyor. E bir de imtiyazlı hisseler var tabi.
Kira konusunda genel bilgileri zaten paylaşıyorlar finansal tablolarda ama bu sene 2 büyük marketi Migros'u ne kadara kiraya verdi ? 3. istanbul kalan konut sayısı ne kadar ? Ve proje tamamlanma oranı nedir ? Zamanında Peker GYO'ya satıldı yalanı da vardı değil mi ? Ki o zaman alacak şirketin bilançosuna bakmıştım ve "imkanı yok" demiştim. Ama bunlar yalan KAP'lar ile yine operasyon peşindeydiler. Neyse, hisse bir tanıdığımda var ve o yüzden yeniden incelemek istemiştim

. YTD.
Aksen bende de var hala, yazmasam da topiğini takip ediyorum.. 2021 e portföyün %90 aksen ile girmiştim ama mart sonrası yavaş yavaş azalttım, azaltmaz olaydım
Önceden sadece spekülatif hareketlerinden biliyordum ama "Şirketin sonlandırmış olduğu market işletmeciliği faaliyetlerinden 2018, 2019 ve 2020 yıllarında uğradığı Esas Faaliyet Zararı toplamı yaklaşık 239,9 milyon TL’dir" ifadesi bile geçmişteki potansiyeli ve beceriksizliği göstermeye yeterli; bedelliden gelen parayı çıksan bu zararın çeyreği kadar piyasa değerine düşmüş..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Yer İmleri