-
Hektas ornegini verdim begenmedi Caglar Bey , biz insaat firmasiyiz dedi . Enka dolar bazli grafigini attim bari insaat olalim dedim . Isi alamayan o degil sonucta ama maillerimizi sikayetlerimizi iletmesi lazim . Bu rezillige biri dur demeli artik . Bir sirket kotu surecler gecirebilir, pandemi doneminde anladik isler durdu etti Yeni proje ihaleleri gecikti ancak oncesinde de sonrasinda da pandeminin sirket ozelinde herhangi bir somut gelisme yok . Madem bu kadar umrunuzda olmayacakti 200 Milyon lot , neden halka actiniz haysiyeti olmayan seref yoksunlari. Madem oyle umrunuzda degiliz kottan cikaririsin toplayip malini . Aksi taktirde sizleri her ortamda her platformda hirsiz oldugunuzu Butun sektore duyurmayan adam degildir . Bugun ust kademelerde muhendis degilim ama bi gun elime duseceginiz gunler de gelecektir bu sirketle hesabim bu kagidi satsam da bitmez . Hele Haci murat seninle colugun cocugundan ciksin bak onlarin gunahi ne diyecekler burada ama ciksin boyle hirsiz bi baban varsa milletin canini yaktiysa colugundan cocugundan ciksin .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri