Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
zaman analize gelirsek,

1813.9 u zaman analiznde tan 4 hafta gecikerk gördük,

zaman analizmiz,

11+12+12+8+17=60 idi, ana düşüncede büuütünü short idi ve USD bunu gerçekledi, fakat borsa tarafı emme basma tulımba yaptı, bizim kriteri gördü ama benim beklentim 17 hafta öncesi 8 haftanın içinde en geç, ama daha çok son 12 hafta sonunda görmesi idi, çünkü bu son haftanın son 4 haftası yükselişti,..o dönemde yükseldik ama gidemedik,..
burada bir bölüm var,..sayın Karax bunu sezinliyor ve ürküyor,..şöyle diyeyim,..

agresif short bölüm ta ocak aylarında yazdıklarım üzerine bu son 17 hafta, 18 ekimde başladı, şubat 18 de 2022 de bitecek, 21 şubatta yeni bir dönme başlayacak,..

sayın Karax sizin dediğiniz gibi USD yükselişine borsayı da yükseltip benim haftalarımda düşmeyip çiğnerlerse USD yükselişine denk borsa yükselişinde ısrarcı olurlarsa,

o taktirde 21 şubat 2022 de tam 5 hafta ölümüne aşağı çakarlar
o taktirde,

ya şimdi

18 ekim 2021-18 şubat 2022 yi düşerler,

ya da

21 şubat 2022 den itibaren 5 hafta çok sert çakarlar,
özet,
bana göre

yelpazede

c>1813.9 dan shortuz, son alt üst değer 1925.17 den bunu yönetiyoruz,..yeni shortlar için bu bir avantajdır, yeni shortlar için 1925.17 üstü stoptur, altı tekrar poz açtır,..yönetimden bunu anlyoruz, ilaveten günlük sinyallerde olsaı bir dönüşü 1925.17 ye göre ölçebiliriz anlam verebiliriz,..

zamanda ise

18 şubat 2022 ye kadar düşüş bekliyorum, her hafta düşecek diye bir kaide yok olsaı düşüş bu tarihler arasında olacak, bu düşüş olursa peşi sıra gelece 5 hafta pull back olacak,
diyelim ısrar ettiler, direndiler, düşmediler, artistlik yapmaya yeltendiler, o taktirde 21 şubatta eşzamanlı tüm globta 5 hafta aşağı çakacaklar, yani ısrar ve ertelemenin bedeli ödenecek,...bu ikinci olasılıkta borsalarla birlikte USD de düşebilir buna dikkat,

sayın Karax, USD yükselişine paralel borsa da alınıyorsa yani sizin bahsettiğiniz olay bu 21 şubata kadar olabilir, sonrası 5 hafta muhtemelen USD de düşebilir
başlangıç bu olabilirmi??? acaba başladıkmı???

üç soru işareti kodum dikkatli ve müteyakız olalım, alıntılar sizler için,

ya şimdi kuzu kuzu, yada 21 şubattan itibaren 21 marta kadar tam 5 hafta güm güm güm