Arama sonucu : 587 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Altın vurus 5

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Sn. Babo, gerçi siz teknik analistsiniz ama, yine de bu piyasalardaki 50 yıla yakın tecrübenize istinaden sormak istiyorum. Sizce ülkede temel olarak ne değişecek de, EUR bazlı altın vuruş süreci gerçekleşecek? Sadece EUR bazlı çok ucuzlamış olmamız mı bunu sağlayacak? Diğer yandan baktığımızda 2013 den beri EUR bazlı ucuzluyoruz. Neden şimdi olacak? Bu konuda fikrinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler,
    Ben aslında temelciyim, 1980 girişli bankacıyım, banka yönetim kuruluna 'mali tahlil' yaptım 3.5 yıl.

Sorunuzun cevabi daha önceki Altin Vuruş Grafiklerinde mevcut.
    Bizim ülkemiz her zaman 'parasını katlamak isteyen' yabancılar için bulunmaz bir nimet olmuştur.
    Bakin bugün faize Dünyada en yüksek prim veren ülkeyiz.

Ancak bu değerlendirmem ile 'faizlerin düşmesi gerektiği' savına katildigim sonucunu çıkartmayın lütfen.
    Ekonomik olarak Turkiye her devirde yanlış politikalarının sonucunu ödedi.

Özetle 'ekonomi yönetiminin siyasetten bağımsız' olması gerektiğine bir kez daha inanmamız gerekiyor.
    Siyasetçi her zaman siyasetini yapsın, ama ekonomiyi uzman eller yönetsin!

Buradaki hassas nokta siyaset ile ekonomiyi ayırt etme başarısından geçiyor.
    Şimdilik ancak bu kadar yazabiliyorum.

özür dilerim.
    Son düzenleme : bikmisbroker; 27-11-2021 saat: 16:35.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •