https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...yoruz-40804818
MURAT GÜLER E AÇIK MEKTUP
Günlerden birgün yýllýk iznimde baba yanýna gittim. Ve bu yukarýda yazdýðým olayý bizzat canlý olarak yaþadým tamamen þans eseri oradaydým. Vakit namazý kýlmak için girdim camiye Cenaze olunca da cenaze namazýný kýlayým öyle gideyim dedim. Bilenler bilir Karabük ün en büyük camisidir Ulu Cami. Ararsan olayýn videolarýnýda bulabilirsin YouTube da vs.
Yani olmaz ya mutbullah yolbulana þu cenazesini seyrettirseler acaba ne derdi. Þehrin en zengin insanýsýn ve cenazen böyle kalkýyor deðer mi? Dönsen geriye bunlarý yaparmýsýn. O kadar cenazeye katýldým ulan olay çýkmasýn diye görevli gönderildigim cenazelerde var hiç helallik verilmedigine þahit olmadým.
Þimdi burda ahdýmdýr eðer ki eðer ölümünü duyarsam elim ayaðým tutarsa gidip cenazende helallik vermeyeceðim. Yok gidemezsem gazete yoluyla hakkýmý helal etmediðimi ilan edeceðim. Sen de deðil kabahat Devleti yönetenlere de iki çift lafým var. Þu imtiyazlarý kaldýrýn belki 3 yüzlünün benim kadar hissesi yok ama o yönetiyor. Hemde art niyetli olarak. Temettü falan hak getire benim tahminim seçim gelmeden bir kere daha bedelli yapacaksýn.
Bu SPK da izin verecek senin gibi 3 yüzlüye. Þimdi de sana söylüyorum 3 yüzlü ÖLÜM VAR ÖLÜM. Cenazende bile rahat edemeyeceksin. Ha ben inanmýyorum sorun deðil benim için diyorsan. Robert BOSCH acaba neye inanýyordu. Yeter artýk kendine gel itibarlý ol herkes arkandan, önünden yüzüne olumlu þeyler söylesin. Bunlar kötü þeyler deðil. Ahlaklý olmak iyi birþeydir. Üç kaðýtcilik, dolandýrýcýlýk, hýrsýzlýk bunlar kötü þeylerdir. Belki þirketine yatýrým yapan yetim vardýr dul vardýr.
Ben artýk devlet kurumlardan fayda bulamayacaðýma inandýðým için belki bu mektubu okursunda bir insafa gelirsin diye yazdým.
Þimdilik Bir Dost

M2101K9AG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi