Alıntı Originally Posted by cgknypc Yazıyı Oku
Şirkete Nersan'la ilgili alacak mahsuplaşmasını sormuştum (herkes gibi). KAP açıklamalı cevap gelmiş. Bana göre yeterli bir cevap. Patron şirkete nakit girişinde bulunmuş.

" Merhabalar;

Şirket nakden ödemesi gereken tutarı sermaye avansı hesabına aktarmış olup onay sürecine kadar şirket fon ihtiyacını karşılamak üzere kullanabilcektir. Yani ortada bir borç ilişkisi bulunmamaktadır. Konuyla ilgili KAP Platformunda aynı şekilde ulaşan soruların yoğunluğuna istinaden özel durum açıklaması yapılmıştır. Aşağıda bulunan link üzerinden açıklamaya erişebilirsiniz



https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/982846 "
Planlanan yatırımlarda Euro/TL 15.50 esas alındığı için kurdaki hareketliliğin sorun oluşturma ihtimalini şirkete sordum. Sağ olsunlar sorulara aynı gün içinde cevap veriyorlar. Cevabı sizinle de paylaşayım tekrardan.

"Merhabalar;

Kur oynaklığı şirketlerin öngörülebilirliğini zedeleyen bir durum olmakla birlikte ihracat yapan bir şirket konumunda olduğumuz için bu durumu en az zararla atlatmaya çalışıyoruz. Planlanan yatırımlarımızı gerçekleştirmek ve yatırımcılarımızla paylaşmak yakın vadeli hedeflerimiz arasında bulunmaktadır. Bu konuda bir sorun oluşmayacak.

Saygılarımızla…"