Originally Posted by
vali
Aghol ve vestel 608 milyon pay ve %23 ile TOGG ortağı..TOOG bir otomobil değil adeta teknoloji şirketi..TOGG 5-8 ocakta ABD de dünyanın en büyük tüketici Elektroniği fuarı CES 2022 de tanıtılacak..Çünkü TOGG bir teknoloji şirketi..Otomobil fuarnda tanıtım yapmıyor,esas alanı teknoloji..Klasik bir otomobil üreticisi değil..Dünya TOOG konuşacak..Buradan bakılınca Tesla yı hatırlıyorum..Tesla nın PD 1 trilyon dolar..Dünyada ki aklınıza gelen bütün otomobil markalarının PD bu değeri bulmuyor..Bu bize ileride olacakları hatırlatması açısından önemli..Zira tesla hissesi alan bir yatırımcı bu fiyata,geleceğe yatırım yapıyor..5 yıl önce çok pahalı diye,tesla hissesi almamıştım..O zamanlar PD 80 milyar dolardı..O zamandan bugüne dolar bazında 12 kat arttı..Demem o ki,her portföyde uzun vade aghol ve vestel bulunmalı..Bedelli sermaye artırımlarını kaçırmamak suretiyle 5000 aghol hissesi,10-15 yıl sonra Suadiyeden bir daire sahibi yapar..Geçmişte hisse senedi yatırımcılığında sabit bu tip yatırımlar..Yeter ki doğru şirkete doğru zamanda ve sabırla beklemek kaydıyla..
Yer İmleri