Originally Posted by
magduryatirimci
Rtalb için pandemilik bir durum olduðunu düþünmüyorum.
Ýki tane beklentisi var bana göre;
Bedelsiz sermaye arttýrýmý ve A1 capital arz.
Bu iki beklenti ve haberle zaten istediði yere götürür.
Ayrýca malum þahýs piyasada çok büyük oyunculara büyük imkanlar saglýyor.
Kralýn bahçesinde kral izin verirse gezersin.
Kaðýdýn alaný belli kitleside belli. Sizin gibi düþünen ancak en fazla yüzde 30 luk kesim olabilir bence. Mesela öyle bir noktaya gelsek vaka sayýsý günlük 100 vefat sayýsý 10 olsa ve DSÖ artýk Pandemi nin sonu dese ve spekler buna paralel büyük dalgalý aþaðý yönlü silkelese bence net yüzde 50 lik kesim dökülürdü.
Zira sermaye artýrýmý, cazip birleþmeler iþtirak arzý ancak dediðiniz gibi Kral a baðlý þeyler. Görüyoruz bunlarýn örneklerini. Kral a baðlý demem sizinde ayný þeyi söylemiþ olmanýzi haklý çýkarmaz. Çünkü bana göre tüm büyük hareketler krallara baðlý.
Dmsas, burce, kristal kola bunlarýn nesi var? Hýç bir cazip tarafi yok ayakta kalmaya çalýþan þirketler. Ama spekler tuttumu o kadar kötü takasa raðmen bile yuzde 100 seri yaptýrmadan býrakmýyorlar. Hatta bence batmamak adýna borsayý kullanýyorlar.
Sýrf bu yüzden bu ters mantýkla mý hep pozisyon alsam diye düþünmüyor deðilim. Hatta itiraf edeyim 2019 Eylül de burvaya sýrf bu mantýkla girdim ve aynen de hayatýmýn hareketi oldu. 11 TL iken kaðýtta yüzde 700 kazandým satmazsam kalpten gidicem diyenler vardý ve kagýt 10 ay sonra 94 TL de zirve yaptý.
Düþünun artýk böyle bir kaðýdýn bile ne kalpler yaptýðýný..
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri