Alýntý Originally Posted by Nazar Yazýyý Oku
Bende bu hisse gerçekten var, Biliþim sektörü olduðu için aldým. Bazý arkadaþlar bilir yatýrýmcý iliþkilerinden herþeyi öðrenmeye çalýþtýðýmý öðrendiðimi ve forumda paylaþtýðýmý fakat Arena yatýrýmcý iliþkilerinden henüz e-maillerin dönüþleri yapýlmadý. Evet herþeyi hazýr beklemeden açýp okumak lazým, böylece kendine de birþeyler katmýþ oluyorsun hak veriyorum serzeniþine fakat Emirhan06 finansal okur yazarlýðý bana göre iyi olduðundan ondan öðrenmek bana keyif veriyor.

Henüz az bir zaman oldu ve þu ara vaktim iþ yoðunluðundan kýsýtlý, önümüzdeki günlerde kendi araþtýrmamý da yapacaðým, Teþekkür ederim.
Eyvallah dostum Enerji iþi kulaða çok hoþ gelmiþti bir çok kiþi enerjide var diye hisse aldýðýný biliyorum çoðu hayal kýrýklýðý yaþadý enerjinin üretim tarafýnda olmadýðýný yönetim açýkladý projelere finans desteði vede ara parçalar konvertör vs vs ayrý bir iþ kolu olarak enerjiyi ayýrdýlar fakat yeþil enerji buna benzer projeler için finans þirketleri kredi için varlar ayrýca avrupa birliði fonlarý para vermek için istekliler yani türk bankalarý mütahitlere bile krediyi kýsmýþ durumdalar varsa yoksa yeþil enerji buna benzer projelere para bol saðlýcakla esen kal