Alýntý Originally Posted by West_by_West Yazýyý Oku
Burada Vertu'yu benim kadar eleþtiren ,hatta Haziran ortasýnda portföyünü boþaltýp giden baþka biri yoktur herhalde ,takip edenler bilir ! En son 25 Kasým da yazmýþým ve demiþim ki '' Bu iþler kuru bilanço ile olmaz canlý ile olur '' ! Ama yukarýda bir arkadaþ demiþ ki - 68 milyon kara göre deðerlendirildiðinde bu hisse öyle söylendiði gibi çok ucuz deðil - !
Bu kadar saçma bir yoruma çok az rastlanýlýr , özel emirle mi yazýldý acaba ? Þimdi bugün Vertu yönetimi kalksa dese ben pameldeki ortaklýðýmý sonlandýrma kararý aldým , rayiç deðer üzerinden satýþ yapacam ...Paylarýný sattýðý anda ,gelecek canlý hangi kasaya girecek ?? O zaman Vertu için , bu hisse öyle söylendiði gibi çok ucuz deðil diyebilecek misin ? Bir Hisse senedini deðerli kýlan nedir önce onu öðren ; biraz da muhasebe bilgin olsun ki daha kolay muhakeme yapabilesin ..
Neyse bu kadar ders yeter , gelelim vaziyete : Bazý arkadaþlar da 35 - 36 filan deyip duruyor . Bana sorarsanýz 35 de az da , ama hiç bir dayanaðý olmadan rakam telaffuz etmek saðlýklý deðil bence .Öncelikle , bende çalýþan tekniðe göre 25.28 sonra en kötüsü 24.70 e deðdirme ihtimalleri var . Ben þahsen alým için 25.28 i bekliyorum orta vadeli kar beklentim için .. Çünkü bahsettiðim 2. seviyeye geriletseler dahi orda çok kalacaðýna inanmýyorum .
Satýþlar bitti , güzel ... nerde halka arzlar ? Nerde yeni projeler ? Þu arkadaþýnýz 7 ay önce çözdü bu keratalarý , þimdi de diyorum ki Þubat -Mart döneminde gelen ya da gelmeyen haberler adam olacak çocuk hakkýnda bi ip ucu verecektir .Bilançodan bahsetmiyorum bile , sakýn muhteþem geldi þöyle- böyle- uçacak- kaçacak diyenlere itibar etmeyin ! Geçen yýldan beri Ýyi kötü bir tecrübe edinmiþsinizdir.
Herkese hayýrlý kazançlar ,
Siz hissede bulunmayarak ben ise hissede aktif zaman geçirerek tecrübe ettim hüsrana uðradým denilemez, ama öyle hazine bulmuþta sayýlmam, ne kazandiysam diþimle týrnaðýmla kazandým bu hissede, fiyatýnýn 29 TL lere gidip gelmesi benim için yeterli oldu diyebilirim. Lakin beni hayal kýrýklýðýna uðratan o elindeki teknoloji þirketlerinin halka arzý ile ilgili bir arpa boyu yol gidilmemiþ olmasý. 2. Olarak yeni yatýrýmlar da neredeyse hiç yapýlmadý son dönemde bknz. Escom un iþtiraki alesta her ay ne kadar güzel teknoloji firmalarýna yatýrým yapýyor. Deðerleri nasýl deðiþiyor. Hisse hareketleri çok ters olmasa da, þirketin duraganligi biraz gözümden düþmesine neden oldu. Þu pamel de neler olacak o konuda karmakarýþýk bir iþ direk iþtiraki deðil dolaylý bunlarýn grup iliþkilerini anlamak çözmek ne yapacaklarýný kestirmek zor. Þu hisse satýþýnýn piyasaya satiliyormus gibi devam edip, sonunda kallavi bir isbirlikciye gitmesi bile bu þirkete güveni sarsacak bir durum. Ama henüz burdayým biryere gittiðim yok