Burada Vertu'yu benim kadar eleþtiren ,hatta Haziran ortasýnda portföyünü boþaltýp giden baþka biri yoktur herhalde ,takip edenler bilir ! En son 25 Kasým da yazmýþým ve demiþim ki '' Bu iþler kuru bilanço ile olmaz canlý ile olur '' ! Ama yukarýda bir arkadaþ demiþ ki - 68 milyon kara göre deðerlendirildiðinde bu hisse öyle söylendiði gibi çok ucuz deðil - !
Bu kadar saçma bir yoruma çok az rastlanýlýr , özel emirle mi yazýldý acaba ?

Þimdi bugün Vertu yönetimi kalksa dese ben pameldeki ortaklýðýmý sonlandýrma kararý aldým , rayiç deðer üzerinden satýþ yapacam ...Paylarýný sattýðý anda ,gelecek canlý hangi kasaya girecek ?? O zaman Vertu için , bu hisse öyle söylendiði gibi çok ucuz deðil diyebilecek misin ? Bir Hisse senedini deðerli kýlan nedir önce onu öðren ; biraz da muhasebe bilgin olsun ki daha kolay muhakeme yapabilesin ..
Neyse bu kadar ders yeter , gelelim vaziyete : Bazý arkadaþlar da 35 - 36 filan deyip duruyor . Bana sorarsanýz 35 de az da , ama hiç bir dayanaðý olmadan rakam telaffuz etmek saðlýklý deðil bence .Öncelikle , bende çalýþan tekniðe göre 25.28 sonra en kötüsü 24.70 e deðdirme ihtimalleri var . Ben þahsen alým için 25.28 i bekliyorum orta vadeli kar beklentim için .. Çünkü bahsettiðim 2. seviyeye geriletseler dahi orda çok kalacaðýna inanmýyorum .
Satýþlar bitti , güzel ... nerde halka arzlar ? Nerde yeni projeler ? Þu arkadaþýnýz 7 ay önce çözdü bu keratalarý , þimdi de diyorum ki Þubat -Mart döneminde gelen ya da gelmeyen haberler adam olacak çocuk hakkýnda bi ip ucu verecektir .Bilançodan bahsetmiyorum bile , sakýn muhteþem geldi þöyle- böyle- uçacak- kaçacak diyenlere itibar etmeyin ! Geçen yýldan beri Ýyi kötü bir tecrübe edinmiþsinizdir.
Herkese hayýrlý kazançlar ,
Yer Ýmleri