Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
1.000 lot varsa 2.000 tl odeyeceksin fakat sana 2.000 lot daha hisse verecekler.Toplamda 3.000 lot hissen olacak.Yani ilave olarak 2.000 tl odeyip 2.000 lot daha alacaksin.Sonuc 1 lot icin 1tl odemek demek.Hisse fiyati 1.73 tl den islem gorurken 1.00 tl ruchana herkes katilir.Mesele bolunmeye kadar hisse fiyati kac olacak?nereden bolunecek? Hissede pozisyonu korumakmi lazim?Satip bolunme oncesi yada sonrasimi almak lazim? Hep birlikte bunun cevabini ariyoruz.Ben sahsen asagi yonlu gevsemesini bekliyorum ve henuz pozisyon almadim.Bakalim zaman beni hakli cikaracakmi? yoksa yaniliyormuyum.Iddiam yok yanlis anlasilmasin.Kalin saglicakla.
Şimdi pes demek lazım, siz İsmail tarmandan daha ucuzcu çıktınız hisse 3.16 kuruşa kadar düşmüş bu bedelli korkusuyla daha ne kadar düşecekti de siz pozisyon alacaktınız. Hisse 4.98 e zirve yapıp 3.16 ya kadar düşmüş, zaten çok pahalı olmayan bir hisse de bu rakamlar orta vade ve uzun vade yatırım için bulunmaz fırsattır. Ha hisse ağır kanlı o ayrı beğenirsiniz beğenmezsiniz o apayrı ama teknik ve temel olarak ucuz her türlü ucuz