Üstadım seg, regal, vestel hepsi vesbe üretimi yani fark etmiyor hangisi satarsa satsın vesbe para kazanıyor.
Farklı markaların olması iyi, herkese hitap edebiliyorsunuz farklı gelir gruplarına hitap etmenin en pratik yolu bu. Vestel markasıyla ucuz ürün satmaktansa(ucuz insanlarda kalitesiz hissini uyandırabilir) farklı alt markalarda satış yapılıyor.
Vestelin dezantajı malesef sizde de gördüğüm insanlardaki önyargı ancak bu son yıllarda kırılıyor ve kırılmaya devam edecek..
Arçelik migros vestel ise a101 benzetmenize ise kesinlikle katılmadığımı, bunun önyargınızdan kaynaklandığımı söyleyebilirim.Vestel i de migros gibi görebilirsiniz bunu en az arçelik kadar haketmektedir.
Kararı size bırakmak için madem yatırım yapıyorsunuz:
- Vestel ve arçeliğin kurumsal web sitelerine girin ve ürettiği buzdolaplarını inceleyin.
- Vaktiniz var ise cok gerekli olmamakla birlikte vestel youtube sayfasında üretilen son ürünleri inceleyebilirsiniz.
Söylediklerimi incelerseniz vestel e haksızlık ettiğinizi sizin de göreceğiniz düşünüyorum.
Vesbe birçok dünya markasına da üretim yapıyor, nedir bunun avantajı, know how. Farklı markalara yapılan üretim vestel için sektör için bilgi birikimi i arttiriyor. Yenilikçi ve dinamik bir şirket. Arçelik ise daha hantal malesef.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri