Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
Kontrolmatik 108 tepesinden 45 lere düştükten sonra yaklaşık 1 yıl 50 -70 arası fiyatlandı.Bu süre içinde Kontrolmatik başlığına günlerce yazan olmazdı .Ben ve bir kaç arkadaş ise aralıkla da olsa bu sürede devamlı olumlu yazılar yazdık.
Şirketin yaptığı ve yapacağı işleri duyurmaya çalıştık .Şirketin teknolojik anlamda büyük işler planladığını ,tüm zamanların en büyük şirketi olduğunu ya da olacağını falan.
Yazılarımız çokta önemsenmemiş olabilir. Benim için bu bir sorun değildir.

Halbuki şirket çok güzel bir sunum yapmıştı .Şimdi natenin yaptığı harika sunum gibi.Natenin sunumunu şimdi nerdeyse kimsenin okumadığı gibi o sunumda araya gitmişti.

Ancak ne zamanki info menkul, şirketle ilgil bir rapor ve 220 tl fiyat verdi ondan sonra şirketin farkına varıldı ve yatırımcılar için değerli hale geldi.

Milletimizde okuma alışkanlığı olmadığı söylenen bir gerçektir.Bu tabiiki herhalde borsada da böyledir.
Natenle ve tabiiki diğer şirketlerle de ilgili yatırımcıların daha iyi inceleme yapmaları kendileri için iyi olacaktır. Ve tabiiki matruşka ile ilgili o kadar yazdıklarımız ve özellikle sunum okunmamış ya da anlaşılmamıştır.

O zaman şirketlerle ilgili bu düşüncede olanlar ,çok samimi söylüyorum hisseden uzak durmalı çünkü şüphe, korku ve stresle borsada yatırım yapılmaz.
Sn. Yarasa söylediklerinize aynen katılıyorum bir gün naten hak ettiği yerlerde olacaktır. Kontrolmatiğin 2026 ya kadar yatırım planları mevcut bir diğer hissem teşekkürler..