Bu davayı diyorum önce biz kazandık, sonra istinafa gittiler gene biz kazandık istinafı, sonra davanın yönünü sirket mallarıyla kz nin malları karışmış o yüzden sirketlerden tahsil edilsin diye farklı bir dilekçeyle işi uzattılar, dosyayı bile incelemeyen bilirkişiler sanki avukatmış gibi sirketlerin hesabıyla kz nin hesabı karışmış dediler, aralarından bazıları böyle birsey yok dedi sebeplerinide sıraladı, sonra aleyhimize rapor yazanlar bilirkisi yuksek kuruluna sikayet edildi ve ceza aldılar ama hakim ceza alanların raporlarına göre karar verdi. Bu kadar detay vermemem lazımdı ama dayanamadım. Bu arada bu borç kz ye ait kağıt üzerinde ama paranın tamamı sirketlerimizin hesabına aktarılarak bir takım borçlar kapatılmış zamanında, içinizden bazıları yok öyle birşey diyorsa bırakın öyle bilsin ama gerçek bu, ben gözümle gördüğüm şeye inanırım bunuda gözümle gördüm. Mahkemede de bu böyle tüm beyanlarda, siz hala kz aldı parayı yedi şirketlere ödetiyor diye düşünün ama olay öyle değil, kz nin hatalı adımları olmuş olabilir ama amacı şirketleri kurtarmak için çok uğraşmış teslim olmamış.
Yer İmleri