Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
Bu ortamda yapılacak en doğru hareket herhalde, ben de aynı şekilde düşünüyorum onun için en ufak çıkışlarda kademeli olarak satmaya başladım, tabi benim elimdekilerin çoğu zararda veya aylardır yerinde sayıyor.
Bir yandan da boşa çıkan parayla zararda olanlara ekleme mi yapayım yoksa zararı arttırır mıyım onu düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum.
Ayi piyasasinda bu dediginizi yapmak pek anlamli olmuyor. Fjb fonunda bu hatayi yaptim. %10 - %15 zarardayim. Tam dip diyorum, dibin dibi geliyor. Ustalarin dusen bicak tutulmaz dedikleri gibi.

Piyasalar ne kadar sure diplerde surunur belirsiz gibi. Zor kararlar , yatirim icin cok zor donemler. Gecmis yillarda Fed in parasal genislemesiyle cesmeden su akarken depoyu dolduranlar mutlu.

Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
Hayırlı olsun black mirror.
Bende aynı düşüncedeyim. Fonlarda satış verdim. Krediyle bir ev almak için nakit olarak kullanacağım.
Temettü portföyümü ve eurobond portföyümü bozmadım.
Artın fon işini bırakmayı düşünüyorum. Yabancı hisse alımı için Midas kullanacağım.
Saygılar. Sevgiler.
Tesekkurler sn onurbey. Hayirli olsun. Temettu hisselerinizi ve eurobond satmamakla cok iyi yapmissiniz. Pasif gelir gelmesi cok guzel bisey.

Midas ile ilgili deneyimlerinizi burada paylasabilirseniz. Bizlerde yararlanmis oluruz.

Bes tarafina hala gecis yapmadiniz saniyorum degil mi ?