-
Değerli ercanbay... İçten bulabileceğin bir paylaşımda bulunma fırsatını kaçırmak istemem...!
Senin için bir sevindim.. Bİr yandan da üzüldüm.. deme fırsatını ANLAMLANDIRMAK isterim...!
Yıllardır gönlüme göre bir ev almak istediğinizi bu sayfalarda dile getirdiğini bilenler... Bilir...!
Güle güle huzur içinde oturmayı Allah nasip etsin...!
Benim anladığım mzhol hisselerini satarak bu yatırıma ne kadar katkısı oldu ki....!
MÜLK getirisinin de çok yüksek olduğunu beyan ederek, senin yüzünün gülmesinde.....!
Ne kadar mzhol katkı sağladığını, İÇTEN bir DİL ile dile getirmeni bekliyoruz.....!
DEĞERLİ bir yatırımcı olduğunu bindiğim için diyorum kiii.....!
HIRLAMADAN... kimin ALÇAK ve KALLEŞ oldugunu ANLANDIRMANI bekliyoruz...!
Senin için üzüldüm derken... Sende de anlaşılan pek de mzhol kalmamış....!
ALL / VER' e girmişsin, arbitraj yapayım derken malını EPLAS 'a cevirmiş olmalısın....!
ALL / VER' e girmek sana da yaramamış, elin oğluna sende kaptırmışsın oğlan MAL ' ını...!
Pişmanlığını...Alavere...Dalavere...yaparak, sende HATANI nasıl ABİ 'lerine MAL edersin ...!
Seni gidi seni... Harbi TRAŞ 'çı seni... Sana DOSTUN olarak diyeceğim MAL 'ına sahip ol....!
Bana sakın ABİ deme... Diyemeyeceğini zaten bilenler bilir , Ben sana her zaman lazımım..!
Ben bugün aynı yerdeyim... Koyduğum yerdeyim...KAÇAN...Olmadım kovalayan oldum....!
Bir yılı aşkın bu girdabı bize yaşattığı için...!!!
Savunduklarımı ne pahasına olursa olsun dilime dolamak benim karekterimde yok...!
Bizde ARNAVUTCA BESA bir defa söylenir, birileri gibi TÜKÜRDÜĞÜMÜ yalamam...!
Yatırımlarına sahip çıkmak inananların bugün yüzünü güldürmüyorsa SEBEP ne...!
Yatırımına sahıp çıkamıyorsan NEDENİ kendinde ARA tavsiyem malına sahip ol....
Selamlar saygılar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri