Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
200-250 milyon net kar beklentim var...genel itibari ile 250 diyorum....özelikle son çeyrekte altın vuruşu yapacak...hem ciro hem de net kar miktarları açısından...bu yüzden de son çeyrek beklentileri satın alınırken biraz agresifleşmesini bekliyorum...o vakitlerde hisseyi 35-50 aralığında görebiliriz..

sermayesi düşük karlılığı ise yüksek bir şirket...kendini yenileyen ar-ge si güçlü , ihracatı yüksek bir hisse...uluslararası konjöktör de türk tekstilinden yana..tüm bu faktörler bu hisseyi füze rampasına koymaya yetiyor...

geçmişte alka 16-17 lerde iken yaptığım yorumları hatırlıyorum..bilançolar geldiğinde fazlası bile gerçekleşti...şimdilik de benzer şeyleri bu hisse için söylüyorum...tabi bunu 17-18 aralıklarından beridir söylüyorum...hisse şu dakikalarda 21 tl seviyesinde..hisselere erken girmek var bir de geç girmek var...bu kararı yatırımcı veriyor...
Merhaba,

Karsu Tekstil bir çok açıdan dikkatimi çeken bir şirket. Ufak ufak yatırımıma başladım sayılır. Foruma kattığınız değerli yorumlarınız için de teşekkür ederim.

Karsu'da her sene sonu katlanarak ciro patlaması yaşanıyor. Bunun nedenini biliyorsanız eğer paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler.