Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
Son gelen kap haberde, tahsisli sermaye artýrýmý ile güler holding ve icg nin þirketimize koydugu 48 milyon liranýn 15.6 milyon lirasý , Malatya fabrika insaatimiza harcandý. ( Bu arada inþaatýn kaba iþleri tamamen bitti. Ýnce ufak tefek teferruat iþleri kaldý.)

21.5 milyon lirasý ile A1 kapital iþtirakimizin sermaye artýrýmýna iþtirak edip , güç/el verdik.

4.5 milyon lirasýný ise þirketin imal ettiði ürünlerin satýn alýnmasýnda kullandýk. Demiþ yönetim kurulumuz

Kalan 6.5 milyon lira ise faize yatýrýlmýþ

Þeffaf oluyor þirketimiz sanki

Hiç kit satýþ haberi yok. Demek ki toplu alým ihalesi yapan yok.

USD kur bu seviyede iken ihracatýn patlamýþ olmasýný ümit
ediyorum.

Enzim ile ilgili yine bir haber yok.

Fabrika açýlýþýnýn ve imalatýn baþlamasýnýn 9 aylýk bilancoya girmesini umut etmekteyim. Membran, laboratuvar tipleri, swaplar v s gibi plastik sarf malzemeleri üretecek diye düþünüyoruz fabrikayý. Tam fabrikanýn ortasýna steril oda kuruluyor idi . Onu ne için kurdular bilmiyorum. Laboratuvar plastik tüpleri için olacaðýný sanmam . Bilmiyorum...
Ýnan seni bazen çözemiyorum kulyutar ...

Herseyi kýrk yarýp kýrk kullanan senin son gelen kaptaki , elde edilen fonun Xxx rakamýn Malatya ili Xxx filan kýsmýnda " Endüstriyel mikyobiyolojik üretim tesisi yapýmýnda " ibaresini görmediðini tahmin dahi etmiyorum.

Mikyobiyolojik üretim tesisi demek bakarsan eðer , net olarak enzim sektöründe kullanýlan terimdir.

Israrla orda dolum þiþe enjektör aþý yazman kasýtmý yada ýsrarmý bilemem ama kapta resmen adam belirtmiþ enzim diye