Merhaba iyi pazarlar,
İfadelerinize saygı duyuyorum. Sözleriniz üstten bakan tuzu kuru bir kaç yatırımcının klasik sözleri olarak algılanıyor. Yani en azından ben öyle algılıyorum.
Binlerce irili ufaklı yatırımcı bu forumlara neden ilgi duyuyor sanıyorsunuz.
Sonuçta bu ilgide bir araştırma sayılmaz mı.
Hem neyi nasıl araştıracaksiniz.
Blanco hilelerini mi, gerçek dışı değerleme raporlarını mi, eksik ya da hatalı bilgilerle SPK ya yapılan müracaatlarıni mi, bu gözler neler gördü, neler duydu.
Geçen seneki global yatırımda ki bizzat patron tarafından yapılan yanıltıcı konuşmayı dinlemissinizdir.
Yine geçen sene odas da yapılanlar.
Bütün bunları arabanıza atlayıp, şehir şehir , fabrika fabrika gezssenizde doğruluğunu, yanlışlığını araştırıp doğru sonuca ulaşamazsınız. Yaniltacaklarsa yinede yaniltirlar.
Yıllar önce okan tekstil diye bir firma vardı, Samsun dan Ankara ya şirket ofisine gittim kafamdaki soruları sordum, fabrikasına gittim, herşey çok güzeldi anlatımlar bilgiler harikaydı, hele olan universitesinin varlığı benim için şirkete güven kaynağı oldu.
Ama o yıllarda benim için sonuç hüsran oldu.
Aslında bu kadar geri gitmeye de gerek yok,
Son SPK dedikoduları ve hisseler üzerindeki yaşananlar, mağduriyetler, kazançlar herşeyi gösteriyor.
Diyeceğim o ki ARASTİRMA kelimesi ici boş bir söylem.
Ve bu nedenler, borsanın doğası gereği yaşanan algılar, insan fıtratı yanilmaya çok müsait.
Birde teknik grafik meselesi var. Teknik bana göre çok paranın az parayı yutması için düzenlenmiş düzenek. Piyasalarda sonuçta herşey kılıfına uyduruluyor.
Lütfen bunu bir pazar sohbeti olarak kabul edin, sonuçta herkesin kendine göre yaşanmışlıkları ve düşünceleri var.
İyi niyet li tüm küçük yatırımcı arkadaşlarımızın şansı bol olsun, Rabbim başarılı işlemler yapabilmeyi nasip etsin.
 Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
ah be kardeşim bilgiye dayalı olmayan yorumlardan kaçınmak gerekir diyorsun peki sen niye araştırmıyorsun armut piş ağzıma düş oh ne güzel ondan sonrada başkalarını suçlayın ne güzel dünya başkalarının lafından bu kadar kolay etkileniyorsanız forumlara uğramayın Allah size akıl fikir vermiş araştırın be kardeşim olmadı aç bi grafiğine bak bari üzüldüm bak şimdi
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.