Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
Olabilir ama aracı kurum taraflı okuma yapılması gerektiğinden risklidir, aracı kurumdan veri alamadığı durumda büyük zarara uğrayabilirsiniz. Ayrıca hesap okuma fonksiyonunda bazı aracı kurumlar arada dönüş vermeyebiliyor, mesela şu an döndürse de daha önce bir ara Global den dönmüyordu veri.. https://idealdata.com.tr/downloads/i...istemGenel.pdf sayfa 188 VIOP Hesap Oku - Sistem. ViopHesapOku() Bu arada ben viop yapmadığımdan bu fonksiyonun spot kısmını kulllanmışlığım var sadece..
Piyasasın son günlerdeki hali malumunuz. Bazı durumlarda robot ile gerçek hesabın pozisyonu farklı olabiliyor. Bu durumda elle düzeltme yapmak gerekiyor.
Bu fonksiyonu kullanarak saat başı pozisyon kontrolü yaptıran kod bloğunu robotlarıma eklemeyi düşünüyordum. Sadece test amaçlı denemeler yaptım şimdiye kadar sorun tespit etmedim.
Bu şekilde tecrübe ettiğiniz mi? Nasıl problemlerle karşılaştınız?
Mesala bir kurumdan düzenli olarak hesap bilgisi alınırken HesapOku fonksiyonu anlık veya geçici süreyle boş mu dönmeye başladı yoksa belli kurumlarda bu fonksiyon hiç mi çalışmıyordu?
Hesap bilgisi kurumdan alınamayınca portoydeki miktar 0 mı görünüyordu?