Emirhan hocam ben bir sonraki hareket ile karýþtýrmýþým. Artýk ayný hareketleri yapmasýný temenni edelim.
 Alýntý Originally Posted by Emirhan06 Yazýyý Oku
40 liradan deðildi hocam o. Bölünmeden önce 2020 nisan mayýs döneminde hisse 14-15 lirayken Deutche 700 bin lot mal sattý . Bu satýþ yaklaþýk 10 iþ günü sürdü. Tabi malýn ne kadar kaldýðý takaslardan çok kolay takip ediliyordu. Ne zaman ki Deutche'nin elinde mal bitti oradan hisseyi 20 lira üstüne attýlar.

Burada 1 kere daha yazdým sanýrým , son 1-2 aydýr hissenin toplandýðýný ben tahtadan görebiliyorum. Son 5 iþ gününde yatýrým fonlarý 700-800 bin lot sattý. Bunun yanýnda satan baþkalarý da oldu. Ama hisse düþmedi tam tersine arttý. Üstelik bu 5 günde endeks de artmadý.

Yani sanki yükseliþ için hazýrlýk yapýlýyor. Hisseyi bilanço sonrasý 14,30'lardan 12,70'lere kadar düþürdüler , herkesi býktýrdýlar , sabredemeyenlere sattýrdýlar , yatýrým fonlarý da yoðun satýþ yapýnca son 1 ayda belki de 1,5-2 milyon lot mal topladýlar.

Ne zaman iyi mal topladýklarýný düþünðrlerse o zaman da yukarý sürerler. Ama sanki zamaný yaklaþtý gibi. Bu bilgisayar , cep telefonu KDV-ÖTV indirimi iþi olursa , yükseliþ için bu da bahane edilebilir. Yada Paynet iþi sonuçlanabilir. 10 gün sonra 3. çeyrek de bitiyor , 40 gün sonra bilanço beklentisi oluþacak vesaire..

Son 1-2 ayda çok satan olduðunu düþünüyorum . Mal daha az kiþinin elinde toplanmýþ durumda þu anda. Bu da yükseliþ öncesi hazýrlýk olabilir. Yarýn daha net görebiliriz tabloyu. Ama bugün son 15 dakikada hisseyi hacimli yukarý sürmeleri birþeylerin habercisi olabilir.,

Bu arada teknik olarak da dipten dönüþ oldu bu. Sýrasýyla bazý dirençler geçildikçe teknikçiler de alýma geçebilirler. 14.60 üstü zaten çok farklý yerlere gider ama oraya kadar nasýl gidecek göreceðiz. Habersiz gitmesi zor.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.