-
Şunu kabullenmek lazım,
- İşler iyi gitmiyor, Piyasa özellikle bizim piyasa bozuk
- Resesyon vs nedense bizim tepemizde
- Hissenin momentumu vs yok, bazen işler ters giderken hisseler farklı olumlu tepkiler verebiliyor, ama olması gereken zaten bu değil.
Kısa vadede hisseden çok bir şey beklemek mantığa aykırı. Hisse olması gerekeni yaşıyor.
Olumlu tarafı, hisse 2023'de 5-8 tl arası bir temettü verecek. Bunu ne zaman fiyatlar bilmiyoruz, bir gece ansızın.
2023 olumsuz fiyatlanıyorsa, 2024 ile birlikte bir momentum söz konusu olabilir.
Sabırla toplayanlar için 2024'den sonra bambaşka bir dünya olabilir, tabii her şeyin riski olduğu gibi bunun olmama riski de mevcuttur...
Şahsi görüşüm hisse özüne döndüğünde çoğu kişiye fırsat vermeyecektir, üstünde oturup tutanlar yani tekkeyi bekleyenler hariç...
O yüzden ne altta kaldım diye üzülüyorum ne de üste çıktım diye seviniyorum. Gözlerimi diğer hisselere kapatabildiğim kadar kapatıp, 3'ün 5'in zararına da bakmayarak, şirkete sektöre uzun vade yatırımlarıma devam ediyorum...
Süreci ben de heyecanla bekliyorum, keşke elimde sihirli bir değnek olsa şu 3 yılı ileri sarabilsem... ( ömürden yemek de istemem tabii )
Sevgiler saygılar...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri