Originally Posted by
Sanberk
Çöp ya, borsanın en berbat en rezil hissesini bulduk bu borsa fırsatını kaçırmamızı sağladı , büyük kazık attı yatırımcılarına , Twitter da adımız , aselsanzede olarak çıkmış , tahta yapıcı da pinti beceriksiz, yukarı kaçamadığı gibi hisse iyice dolmuş olabilir , millet düşündüğünde ne gitmedi diye , Aselsan akla geliyor , herkes oraya atlıyor , bir innovasyonu olduğunu hiç sanmıyorum , tamamen şişirme fantezi bir şirket kendi fikrimce , bakalım bu kadar innovasyon falan yaptık deniyor , ortaya bir şey çıkacakmı yoksa fos mu çıkacak sonuçta ilk binde nerede ise üniversitemiz yok , inovasyonları acaba kim yapıyor , temettü verilmeyip paralar araştırmaya gidiyor deniyor ama inşallah iyi değerlendiriliyordur, daha ileri gidemiyorum valla bizi içeri atarlar yasa da çıktı [emoji4]( şahsi fikirlerimi paylaştım yatırım tavsiyesi değildir , Bende de hisse var)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sat o zaman. Kimse seni hissede zorla tutmuyor. Kabak tadı verdiniz artık.
Beğenmediğin şirketin hissesinde ve topiğinde ne işin var?
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri