Originally Posted by
servetbey
Halka arz dan itibaren su andaki seviyesi %185
günaydýn sevgili ortaklar ve servetbey kardeþim burada %185 dersiniz nerden çýktý bu 185 20,03 borsaya kote oluþu ve þu an 37 lerde henüz %100 bile yapmamýþ bir bebek hisseyi bu kadar ihtiyarlattýrmayýn bence bunula bereber girenler %500-600 yaptý bu ise olgunluga eriþmedi bazý bebeklerin addah olmalarý biraz uzun sürer bazýsý hemen ayaga kalkar bizim snýca geç yürüyen gurupda ama ben þundan eminim ki borsaya giren ve pirimsiz bekleyen tek hisse de bu sayýlýr bu yüzden dagýnýk olan hisseleri birileri bu seviyelerden terleyip toplama peþine erken girdi nedeni pirimsiz ve gelecek vaad etmesi snýcanýn ülkemizde ve dýþarda yaptýgý yatýrým ve iþ baglantýlarý gerçekten çok güzel ama hisseyi sahipsiz gösterip ky ye tuzak peþinde böyükler ilerde ne dedigimi anlayacaksýnýz ve snýcanýn ne oldugunu iyi araþtýran bilecek ki bu hisse evvadiyelik benim nazarýmda çok iyi de olacak hele þu bilançoyu ve kap haberlerini bir sýralasýn seyredelim o zaman þirket neymiþ þimdilik kendimce az veya çok bir miktar alýþým var ve 3-4 sene de ayrýlmam bu hisseden gerçek degeri bu degil çok yukarlarda der hayýrlý kazançlar dilerim.
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Yer Ýmleri