-
Ben sorunu biliyorum, çözümüde, çok değişik bir yönden aslında çok basit, bizlerde çok merhametli olmamıza rağmen sevgi eksikliği var hepimiz sevgi bekliyoruz, güleryüz saygı istiyoruz, toplumda iyi konumda maddi gücü yüksek kişilerde mutsuz, bugun x parti olur yarın z, ekonomik refahta tabiki önemli ama, asıl kendimizi sevmiyoruz farkında olmadan buda hayatımıza yansıyor, insanda iki tip vaziyet vardır, asitik ve alkali pil gibi, gürültülü sıkıntılı ortamda kan asitik olur, sakin kuşlar ağaçlar gibi ortamda alkali, düşünün müdür geliyor sabah sinirli birşeye kızacak asitik, siz güleryüzle sıcak sevgiyle yaklastınız oda alkalı donusuyor tabi işini iyi yapacaksın, toplumda yönetenlerde sevgisiz medya da öyle bunlar bizlere yansıyor en ufak zorlukta asitik oluyoruz kendimize ailemize sevgisiz davranıyoruz onlarda asitik oluyor, düşün minübüse biniyorsun surat 5 karıs herkes birbirine saldıracak gibi, izmirde çok eskiden minübüse binmiştim ferah içersi söför takım elbiseli bir kibar istanbuldan gelen ben şaşırmıstım, bırakalım partiyi sunu, bunu kendimizi sevelim ailemizide sevelim insanlara güleryüz saygıyla yaklasalım kibri takıntıları bırakalım bakın hayat nasıl degısecek, hepimizin ihtiyacı olan sey sevgi unuttuk bu kelimeyi, bu arada suçlu falan partı su bu olarak dusunmeyın oy vaktı kim ne isterse yapar, doktora gidiyorsun sen asitik oda öyle tedavi gerçeklesmez, sevelim sevilelim, aslında yasınız ne olursa olsun beklentı sevgı eksıgımız bu,
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri