sayın kutupbaşı bu firma için umudu olmayan birinin mantıken bu hissede de olmaması lazım son çeyrek bilançoya ilişkin kişisel bir tahminim var ve bu tahmin ile birlikte son dönem sektörde ve şirkette yaşanan gelişmelerinde etkisi ile elimdeki hisseleri tutuyorum. Burada şirket hakkında kişisel görüşümü paylaşmamaya özen gösteriyorum insanların benim kişisel görüşümden etkilenip zarar etmesini bir başkasının mutsuzluğuna sebep olmayı istemem. Burada bu şirketle ilgili paylaştığım bilgiler tuik verileri ilaç işverenleri sendikası verileri bakanlık açıklamaları yada yatırımcı ilişkilerinden edindiğim bilgileri uluslararası basında çıkan haberleri paylaşıyorum aslında şirketin yatırmcı ilişkileri bölümü gerekli bildirimleri yapmış olsa bende buradaki değerli bilgiler paylaşan bir kaç arkadaş da bu bilgileri paylaşmamıza gerek kalmazdı muhtemelen yapılması gerektiği halde yapılmayan kap bildirimlerinden dolayı buradaki bir avuç insan paylaşmaya değer gördükleri somut bilgileri paylaşıyor bu sayfada. başka herhangi bir hissenin topiğini açıp 2 sayfa okuyup sonra burayı okuduğunuzda zaten paylaşımların bu minvalde yapıldığını fark edersiniz.
Yer İmleri